Veste neașteptată în showbiz! Florin Călinescu a făcut anunțul care i-a întristat pe toți

Florin Călinescu a anunțat că își dă demisia din Protv, implicit și de la emisiunea "Românii au Talent", unde era jurat.

18 iul. 2021, 23:09
Veste neașteptată în showbiz! Florin Călinescu a făcut anunțul care i-a întristat pe toți

Florin Călinescu a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, dar nu a precizat și care sunt motivele ce  au stat la baza deciziei sale.

„Cu oarecare parere de rau, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, si la” Românii au talent “.

Detalii ,mai încolo”, a punctat Călinescu, pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu câteva luni, Florin Călinescu a povestit că a renunțat la președinție în urmă cu niște ani pentru a face televiziune.

„Îmi era foarte drag Pro TV-ul atunci, m-am sfătuit cu adeptul meu, Adrian Sârbu, și am hotărât să lăsăm președinția și politica pe seama impostorilor, iar noi să continuăm să construim un brand puternic.

Niciodată în viață nu îmi pare rău, că e un sport foarte frumos care se cheamă rafting, și nu poate să îți pară decât bine când ajungi la sfârșit fără să ai capul spart sau, doamne ferește, șira ruptă. Eu, de când mă știu, fac rafting, că e teatru, cinema, televiziune, politică, cetățenie și așa mai departe, pentru mine totul este ca în rafting.

Nu sunt actorii mai buni în politică. Contează să fii bun comunicator, nu ține neapărat de o încadrare în cartea de muncă. Dacă ești bun comunicator, poți să transmiți anumite mesaje, fie ele și în politică“, a declarat Florin Călinescu la Aleph News.

Ce spune Florin Călinescu despre reintrarea în politică

„Nu mă consider un mare creier politic sau un mare gânditor, nu sunt Churchill, de Gaulle sau Cicero, problema este că pentru oameni contează astăzi foarte tare mijlocul de comunicare, când sunt bombardați cu informație profesionistă, pe TV, radio și internet, iar cei care vor să transmită mesajele pot să o facă.

Mâine, poimâine, pot să devin un fel de Ion Cristoiu sau CTP, cu adevărat profesionist și important pentru populație“, a spus actorul.