Veste proastă pentru Traian Băsescu. Ce recomandare a primit fostul preşedinte de la medici

Traian Băsescu a primit o veste proastă cu privire la starea sa de sănătate, în urma reevaluării acesteia de către echipa de medici de la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Militar din Capitală.

31 ian. 2024, 19:45
Veste proastă pentru Traian Băsescu. Ce recomandare a primit fostul preşedinte de la medici
Veste proastă pentru Traian Băsescu. Ce recomandare a primit fostul preşedinte de la medici

Veste proastă pentru Traian Băsescu. Potrivit surselor politice citate de stirileprotv.ro, medicii i-au recomandat lui Traian Băsescu să se pregătească pentru utilizarea unui aparat de oxigen la domiciliu!

Conform informațiilor provenite de la surse politice, Traian Băsescu a primit recomandarea de a-și pregăti un aparat de oxigen pentru utilizare la domiciliu. Această schimbare survine în urma reevaluării stării sale de sănătate de către echipa de medici de la Spitalul Militar din București.

Fostul președinte are deja prescris un tratament și a fost deja externat de la Spitalul Militar din București, unde a fost internat din cauza unei viroze. Starea sa de sănătate a fost monitorizată cu atenție din cauza afecțiunilor sale anterioare.

Traian Băsescu a fost externat din Spitalul Militar. Doctorii i-au recomandat sa aibă aparat de oxigen la domiciliu

Traian Băsescu a fost internat și în 2022, în contextul declarațiilor privind colaborarea sa cu Securitatea. La acea vreme, el a fost dus de urgență la spital din cauza unui presupus atac de panică la Bruxelles. După externare, a dezvăluit că a suferit de o pneumonie netratată și a primit recomandări stricte pentru a evita aglomerațiile.

La vârsta de 72 de ani, Traian Băsescu se confruntă cu noi provocări legate de sănătate, iar recomandarea de a pregăti un aparat de oxigen la domiciliu sugerează o evoluție a stării sale de sănătate. Urmează ca fostul președinte să respecte îndrumările medicale pentru a gestiona corespunzător condițiile sale de sănătate.