Veste-şoc din India despre Iulia Vântur şi Salman Khan. „Sunt căsătoriţi, au o fiică, iar acum e însărcinată din nou”

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani, dar cei doi susţin că nu sunt căsătoriţi. Pe condul de Instagram al româncei, un fan din India a făcut un comentariu care a stârnit controverse pe internet.

16 oct. 2023, 15:37
Veste-şoc din India despre Iulia Vântur şi Salman Khan. „Sunt căsătoriţi, au o fiică, iar acum e însărcinată din nou”
Veste-şoc din India despre Iulia Vântur şi Salman Khan. "Sunt căsătoriţi, au o fiică, iar acum e însărcinată din nou"

Veste-şoc din India despre Iulia Vântur şi Salman Khan. Cei doi nu au de gând să meargă la altar, iar după ce o fană i-a sugerat româncei să se căsătorească cu partenerul său, un alt internaut a afirmat că cei doi sunt deja căsătoriți, ba chiar au și o fetița și un alt copil pe drum. „Sunt căsătoriți, au o fiică, iar acum e însărcinată din nou”, a fost mesajul transmis de unul dintre fanii Iuliei Vântur.

Citeşte şi: BRomania s-a despărţit de Teodora Stoica. „În orice relaţie în care intru, eu vin cu nişte probleme şi nu dau o şansă bună”

Acum câteva săptămâni, Iulia Vântur a avut o apariţie care i-a pus pe gânduri pe fanii româncei. Aceasta a purtat o rochie care a lăsat impresia că ascunde o sarcină! Vedeta a spulberat toate supozițiile, susținând că a fost vina rochiei care părea puțin mai umflată în zona abdomenului.

„Știi, dintr-o dată am început să primesc multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat, din moment ce lumea îmi trimitea mesaje. Eram la filmare, târziu noaptea am aflat care era evenimentul. Din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie? Aveam faldurile alea pe rochie. A fost o poziție mai neobișnuită care a atras atenția, din câte știu nu sunt însărcinată, nu am fost la niciun control, din câte știu eu. Nu, glumesc, nu cred că sunt însărcinată, așa că nu vă impacientați”,  a spus Iulia Vântur.

Citeşte şi: Olga Originala vrea să se mărite cu Irinel Columbeanu. Celebrul ei frate a făcut anunţul: „Îi dăm o cameră în casa mare, mâncare, băutură, avem grijă de el” VIDEO

În urmă cu puțin timp, Iulia Vântur i-a pus din nou pe gânduri pe urmăritorii ei din mediul online. Pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare de știri a publicat un filmuleț în care apare iubitul ei, Salman Khan. Mai exact, vedeta a postat, pe paginile ei de socializare, trailer-ul filmului în care va juca actorul de la Bollywood și care își va avea premiera luna viitoare. Alături de filmuleț, Iulia Vântur a transmis și un mesaj.  „Tigrul s-a întors”, a scris Iulia Vântur.