Veste-şoc pentru Gigi Becali: Membrii PNG Mediaş au fugit în PDL VIDEO

Gigi Becali a fost trădat de membrii PNG. Filiala PNG Mediaş a demisionat în bloc, informează România TV. Oamenii lui Becali s-au înscris în PDL. Becali a declarat că oamenii au plecat în tabăra democrat-liberalilor "din motive religioase", pentru că "erau pocăiţi".

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 18:02
Veste-şoc pentru Gigi Becali: Membrii PNG Mediaş au fugit în PDL VIDEO

Membrii PNG Mediş au demisionat din cauză că Gigi Becali candidează pe listele USL.

Nu este o veste chiar aşa de şoc. M-am speriat, mi-am speriat şi neamurile. Cei mai mulţi membrii PNG Mediaş erau pocăiţi, făceau parte dintr-o secta religioasă. Pentru că eu tot timpul i-am criticat pe pocăiţi, că l-au trădat pe Hristos, că s-au lepădat de taina Sfântului Botez, s-au supărat şi s-au dus la secta satanică, la PDL. S-au asociat cu secta satanică„, a spus Gigi Becali la România TV.

Latifundiarul a precizat că a încercat să îi convingă pe oameni să nu plece, fără succes însă. „Sunt niste oportunişti, care îşi fac loc, ba pe colo, ba pe colo. PDL-ul a devenit acum un partid de 2 lei, ca PPDD. Şi toţi oportuniştii care vor să facă politică, care nu au niciun fel de valoare, se duc la PDL, la PPDD. PDL acum este de talia PPDD. Nu e mare lucru că au plecat membrii PNG la PDL. Eu nu am niciun fel de problemă, pentru că la ora asta, eu, oricum, sunt un membru marcant, pur sânge, PNL„, a adăugat acesta.

Mai mult, Becali a mărturisit că PNG ar putea să fuzioneze cu PNL după alegerile parlamentare, însă aceasta este o chestiune pe care nu a avut încă timp să o discute cu Crin Antonescu.

„Nu mă dezic de PNG. PNG va fi cât de curând PNL. După alegeri vom face o fuziune. Nu am avut timp să vorbesc cu Crin Antonescu. Asta este opţiunea mea. Stai să vedem, facem fuziunea, dar o să punem nişte condiţii. În doctrina PNL să existe latura creştină şi atunci vom face fuziunea şi cu PNL”, a spus Gigi Becali.