Veste ŞOC pentru răniţii din accidentul de pe A2: Pot rămâne fără despăgubiri

Răniţii din accidentul de pe Autostrada Soarelui ar putea rămâne fără nicio despăgubire, deşi potrivit legislaţiei în vigoare, victimele au dreptul la despăgubiri totale de milioane de euro. Explicaţia - atât asigurarea autocarului, cât şi RCA-ul şoferiţei implicată în accident sunt încheiate de către o companie cu mari probleme.

15 iul. 2014, 06:39
Veste ŞOC pentru răniţii din accidentul de pe A2: Pot rămâne fără despăgubiri

Pasagerii răniţi în accidentul produs duminică, pe Autostrada Soarelui, au dreptul, potrivit legislaţiei în vigoare, la o despăgubire totală în valoare de 5 milioane de euro.

Potrivit România TV, marea problemă a celor care au suferit vătămări corporale în urma acestui accident este că asigurarea este emisă de către Carpatica Asigurări, o firmă care are mari probleme în prezent. Firma se află în topul celor mai reclamate companii de asigurări, de către clienţi, fie pentru plata cu întârziere a daunelor, fie pentru plata parţială.

Vezi şi IMAGINI ŞOCANTE surprinse de o victimă la câteva SECUNDE după ce AUTOCARUL GROAZEI s-a răsturnat pe A2 VIDEO

Carpatica Asigurări se află şi în centrul unui scandal care a cuprins şi Autoritatea de Supraveghere Financiară şi care s-a soldat cu arestări.

Dacă nu îşi vor primi banii la timp, răniţii în accident au dreptul să facă reclamaţie la Autoritatea de Supraveghere Financiară sau pot da firma de asigurare în judecată.

Citeşte şi Accident TERIBIL pe Autostrada Soarelui. Un autocar cu turişti s-a RĂSTURNAT. 36 de persoane au fost RĂNITE