Veste ŞOC! Un fost concurent X Factor, închis pe viaţă. A pledat vinovat pentru nu mai puţin de 31 de infracţiuni sexuale

Veste şocantă în lumea divertismentului. Un fost concurent de la X Factor Marea Britanie a primit cea mai mare pedeapsă, închisoare pe viaţă, după ce a pledat vinovat pentru nu mai puţin de 31 de infracţiuni sexuale.

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 12:46
Veste ŞOC! Un fost concurent X Factor, închis pe viaţă. A pledat vinovat pentru nu mai puţin de 31 de infracţiuni sexuale

Este vorba despre Phillip Blackwell, care a violat nouă femei în decurs de 22 de ani. Opera extrem de calculat și calm, după cum au descris chiar victimele sale și își filma abuzurile.

Obișnuia să le acopere victimelor ochii cu bandă adezivă și le spunea femeilor că dorește ca acestea să se bucure de el . Prima agresiune ar fi comis-o în 1997 și totul a continuat până în 2019.

DEMENŢIAL! Un român celebru a ridicat în picioare juriul X Factor UK. Robbie Williams: „Eşti campionul lumii!” VIDEO

Fostul concurent X Factor a pledat vinovat pentru nu mai puțin de 31 de infracțiuni sexuale, printre care se numără viol, tentativă de viol, agresiune indecentă, agresiune prin penetrare, voyeurism. Bărbatul a primit o pedeapsă pe măsură: a fost închis pe viață, potrivit cancan.ro.

Phillip Blackwell urmărea fete tinere, atrăgătoare, pe care le urca cu forța în mașină. Le ducea într-un loc ferit, unde putea ataca, relatează presa britanică.

Una dintre victimele sale a povestit ce îi spunea bărbatul în timpul violului: Dacă întâlnesc aș întâlni o fată ca tine, aș vrea să mă căsătoresc cu ea. Vreau să te bucuri de asta‘.