Veste TERIBILĂ despre marea artistă MARIA CIOBANU. Nu mai e nimic de făcut! Fanii sunt DEVASTAŢI

Maria Ciobanu a făcut un anunţ care a surprins pe toată lumea. Sunt vesti proaste pentru toata lumea, dar mai ales pentru fanii care sperau sa o mai auda live, la nunţi sau cântări.

19 feb. 2019, 15:51
Veste TERIBILĂ despre marea artistă MARIA CIOBANU. Nu mai e nimic de făcut! Fanii sunt DEVASTAŢI

Maria Ciobanu nu mai are voce. Anul acesta urmeaza sa implineasca onorabila varsta de 82 de ani. Dar batranetea si problemele de sanatate si-au pus amprenta asupra ei.

Maria Ciobanu, PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE. Îndrăgita artistă, dusă de urgenţă la spital. „Starea sa de sănătate s-a agravat”

La ultima aparitie, fanii au fost in extaz. Maria Ciobanu a fost aplaudata minute bune de publicul ei. Dar nu a urcat pe scena sa cante din cauza problemelor de sanatate. Artista a fost prezenta in public la concertul lui Nicolae Botgros cu a lui orchestră Lăutarii.

A urcat pe scena la insistentele artistilor si ale publicului din Los Angeles, orasul unde Maria Ciobanu s-a mutat. Aici locuieste alaturi de Camelia Filip, fiica stabilită de ani buni peste Ocean, și Ionuț Dolănescu. Artista de muzica populara a putut interpreta doar trei piese. Apoi s-a scuzat in fata tuturor si a incheiat recitalul.

„Dacă vreți să o cunoașteți pe Maria Ciobanu, vă rog să puneți CD-urile pe care le aveți. Azi, Maria Ciobanu nu mai cântă cum cânta. Ăsta e cursul vieții, dar vă mulțumesc din suflet pentru admirația voastră”, a fost mesajul transmis de Maria Ciobanu.