Veste teribilă din Arabia Saudită despre Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a anticipat totul: „Va ajunge nu rău, ci foarte, foarte rău!”

Laurențiu Reghecampf a fost demis de la conducerea echipei Al Tai, din Arabia Saudită, după eșecul echipei sale în fața formației Abha, scor 0-2.

01 mart. 2024, 20:56
Veste teribilă din Arabia Saudită despre Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a anticipat totul: „Va ajunge nu rău, ci foarte, foarte rău!”
Veste teribilă din Arabia Saudită despre Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a anticipat totul: "Va ajunge nu rău, ci foarte, foarte rău!"

Veste teribilă din Arabia Saudită despre Laurenţiu Reghecampf. Potrivit jurnaliștilor arabi de la Al Yaum, Laurențiu Reghecampf a fost demis de la conducerea echipei Al Tai, iar locul său va fi luat de Noureddine Zekri, un tehnician algerian, care a fost prezent în tribune la meciul pierdut cu Abha.

Al Tai, antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a înregistrat o serie de rezultate dezamăgitoare, obținând doar un punct în ultimele 7 etape. Meciul cu Abha a fost unul crucial, iar lipsa jucătorilor cheie, cum ar fi Andrei Cordea și Marko Dugandzic, a afectat performanța echipei. Abha a învins datorită unei „duble” a lui Grzegorz Krychowiak în minutele 38 și 49.

Citeşte şi: Reghecampf, interzis în fotbal! Lovitură devastatoare primită de antrenor, ce rol a avut Anamaria Prodan

În acest moment, revenirea lui Laurenţiu Reghecampf în Liga 1 ar fi dificilă. Acest lucru se datorează problemelor financiare și disputelor legale cu fostul său club, Universitatea Craiova. Antrenorul nu a achitat clauza de rupere a contractului cu clubul din Bănie şi nu poate antrena în România!

„Îmi pare tare rău de Reghecampf. Sincer, nu m-am gândit în viața asta că va ajunge dator pe la lume, mai ales la oamenii din fotbal. Ce pot să zic? Fiecar doarme cum își așterne. Ne rugăm să se trezească. Dacă nu, va ajunge nu rău, ci foarte, foarte rău! Și e păcat de toată munca noastră de atâția ani”, spunea acum câteva săptămâni Anamaria Prodan.