Reghecampf, interzis în fotbal! Lovitură devastatoare primită de antrenor, ce rol a avut Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf (48 de ani), în prezent antrenor în Arabia Saudită la Al Tai, riscă să fie interzis în fotbalul românesc din cauza datoriilor pe care le are față de Universitatea Craiova.

01 feb. 2024, 18:28
Reghecampf, interzis în fotbal! Lovitură devastatoare primită de antrenor, ce rol a avut Anamaria Prodan
Reghecampf, interzis în fotbal! Lovitură devastatoare primită de antrenor, ce rol a avut Anamaria Prodan

Reghecampf, interzis în fotbal! În septembrie 2023, antrenorul şi-a reziliat unilateral contractul cu Universitatea Craiova, după doar şapte meciuri, pentru a pleca în Arabia Saudită, dar nu a achitat clauza de 300.000 de euro.

La momentul despărțirii, Reghecampf s-a înțeles cu patronul Mihai Rotaru să îi achite clauza de reziliere pentru a pleca la Al Tai în valoare de 300.000 de euro, dintre care 200.000 reprezintă clauza antrenorului, iar 100.000 de euro clauza preparatorului fizic, Bogdan Merișanu. Acesta nu și-a ținut promisiunea, motiv pentru care patronul oltenilor a apelat la Comisia de Disciplină a FRF, care le-a interzis lui Reghecampf și Merișanu să „desfășoare orice activitate legată de fotbal până la executarea integrală a obligațiilor stabilite prin hotărârea nr. 753/CL/24.10.2023”. Interdicţia este valabilă doar în România, scrie GSP.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, dezvăluiri de la negocierile pentru reality-show-ul de la Antena Stars. Cum a dispărut Reghecampf din serial: „A retrogradat!”

Laurenţiu Reghecampf mai antrenase la Universitatea Craiova în perioada 2021-2022, fiind demis imediat după izbucnirea scandalului cu Anamaria Prodan, prietenă bună cu Mihai Rotaru.

„El nu a greșit cu nimic față de Universitatea Craiova în această poveste, dar fiind în spațiul public nu este plăcut. Noi ne dorim un alt tip de expunere”, a spus atunci Mihai Rotaru.

„În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România. Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal. De ce? Pentru că de cinci-șase ani nu a mai avut nicio performanță, nici nu mai știu exact, am pierdut șirul anilor. Cred că din Arabia, de la Al Hilal, când a jucat finala Champions League Asia, deci sunt mai mulți ani (n.r. – 8 ani)”, a spus şi Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Motivul pentru care Anamaria Prodan şi Corina Caciuc au ajuns la tribunal. Cine pe cine a dat în judecată şi de ce