Veste TERIBILĂ pentru Denis Alibec. Atacantul este DEVASTAT

Denis Alibec s-a întors de la FCSB la Astra Giurgiu, însă nu a reuşit să revină la forma care l-a consacrat. Evoluţiile modeste l-ar putea costa scump pe atacantul în vârstă de 27 de ani.

14 sept. 2018, 06:24
Veste TERIBILĂ pentru Denis Alibec. Atacantul este DEVASTAT

Denis Alibec a sperat că îşi va redresa cariera la Astra Giurgiu, iar apoi va ajunge la Al Shabab, sub comanda lui Marius Şumudică, pentru un salariu de cel puţin un milion de euro pe an! Din păcate, planul său este pe cale să se transforme într-un eşec total.

Denis Alibec îl desfiinţează pe Nicolae Dică. De ce au pierdut titlul cei de la FCSB

În primele şapte etape din Liga I, Denis Alibec nu a reuşit să marcheze, iar acest lucru i-a făcut pe oficialii grupării din Arabia Saudită să-i transmită un mesaj tranşant lui Marius Şumudică. Şefii lui Al Shabab l-au anunţat pe antrenor că nu vor face în iarnă  nicio ofertă pentru atacantul său preferat, dacă evoluţiile acestuia vor fi la fel de şterse.

Denis Alibec a evoluat pentru Farul Constanţa, Inter Milano, Mechelen, Viitorul Constanţa, Bologna, FCSB şi Astra Giurgiu. Pentru echipa naţională, atacantul a bifat nouă selecţii şi a marcat un gol.