Veste teribilă pentru liderul clanului Sportivilor în puşcărie. Radu Roşca a intrat în depresie când a auzit

Cel mai important lider al temutei grupări a Sportivilor trăiește o adevărată dramă, cu toate că șefii pușcăriei în care își execută pedeapsa l-au trimis la muncă chiar în cartierul în care a cunoscut celebritatea.

19 iun. 2019, 06:52
Veste teribilă pentru liderul clanului Sportivilor în puşcărie. Radu Roşca a intrat în depresie când a auzit

Considerat drept adevăratul lider al grupării Sportivilor, care își are cartierul general în sectorul 4, mai precis în Berceni, Radu Roșca a primit din partea conducerii închisorii Jilava, unde își execută ultima parte a pedepsei, un beneficiu bazat pe buna purtare a acestuia, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Radu Mazăre va munci în închisoare. Mama fostul primar al Constanţei a dezvăluit ce va face acesta

Pentru că a fost considerat un deținut model, Roșca a primit dreptul să muncească în afara pușcăriei, la o societate care are sediul chiar în cartierul său.

Cu toate acestea, deși Comisia de eliberarare condiționată a hotărât că bărbatul poate fi eliberat, procurorii au făcut recurs iar Roșca a primit o amânare de trei luni, veste care, potrivit unor surse din penitenciar, i-au provocat o depresie. Mai mult, Radu Roșca a mai trecut de Comisie și în alte situații, însă, de fiecare dată, judecătorii au considerat că acesta trebuie să mai stea în spatela gratiilor.