Veste TERIBILĂ pentru Mircea Lucescu. Ahmetov plănuieşte să o RETRAGĂ pe Şahtior din campionatul Ucrainei

Rinat Ahmetov, patronul lui Şahtior Donetk, a informat staff-ul tehnic că echipa nu va participa în sezonul 2014/2015 în cazul în care tensiunile din oraş se vor menţine la acelaşi nivel, informează presa ucraineană.

28 mai 2014, 18:33
Veste TERIBILĂ pentru Mircea Lucescu. Ahmetov plănuieşte să o RETRAGĂ pe Şahtior din campionatul Ucrainei

Oraşul Doneţk este unul din punctele fierbinţi ale Ucrainei, mai multe clădiri administrative aflându-se încă în mâinile separatiştilor pro-ruşi. După lupte intense, soldate cu zeci de morţi, armata a reuşit să preia controlul aeroportului, dar separatiştii s-au retras în oraş, unde continuă rezistenţa.

În acest context are de suferit şi fotbalul, iar patronul lui Şahtior, Rinat Ahmetov, a anunţat staff-ul tehnic că ia în calcul neparticiparea în viitorul sezon competiţional.

Anunţul a fost făcut de antrenorul secund al echipei, Carlo Nicolini, în presa ucraineană, citată de ziare.com. „Revenirea din vacanţă este programată pentru data de 17 iunie, dar totul este doar în teorie. Preşedintele Rinat Ahmetov, cel mai bun ucrainean pe care l-am cunoscut vreodată, a spus clar că în condiţii lipsite de securitate nu vom participa în campionat„, a spus Nicolini.

Citeşte şi Mircea Lucescu, SECHESTRAT la Doneţk. Motivul BOMBĂ pentru care nu poate pleca din UCRAINA