Veste teribilă pentru Rona Hartner: urmează a doua intervenţie chirurgicală

Rona Hartner nu scapă de probleme. A ajuns din nou pe mâna medicilor, după doar două luni de la operația de extirpare a unei tumori la colon. Cunoscuta artistă are cancer la colon și în prezent urmează un tratament, pentru a se însănătoşi cât mai repede.

RomaniaTV.net
13 apr. 2019, 07:02
Veste teribilă pentru Rona Hartner: urmează a doua intervenţie chirurgicală

La două luni după operația prin care a trecut, Rona Hartner are din nou emoții. Medicii i-au dat o veste cruntă. Artista suferă de cancer la colon, însă rămâne optimistă că toată această perioadă dificilă va trece curând.

„Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc, mi-aș fi dorit eu.” , a declarat Rona Hartner, în cadrul emisunii Răi Da Buni, prezentate de Mihai Morar, la Antena Stars.