Veste tragică pentru un asistent medical bolnav de COVID, după ce s-a trezit din comă. „Am fost dărâmat, pur şi simplu”

Un asistent medical din Ţara Galilor a stat timp de două săptămâni în spital, în comă, după ce s-a infectat cu coronavirus. Atunci când s-a trezit, medicii i-au dat o veste care l-a zdruncinat şi mai mult. Soţul său murise în timp ce el era conectat la aparate.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 16:09
Veste tragică pentru un asistent medical bolnav de COVID, după ce s-a trezit din comă. „Am fost dărâmat, pur şi simplu”

David Courtney Williams a fost diagnosticat cu coronavirus în luna martie, însă starea de sănătate i s-a înrăutăţit la scurt timp. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost plasat în comă indusă. După doar şase zile, soţul său, în vârstă de 56 de ani, care iniţial părea a fi într-o stare bună, a murit, potrivit WalesOnline.

David a început să se simtă mai bine în timp, iar după 14 zile s-a trezit din comă. Bucuria a fost doar pentru scurt timp, căci a aflat apoi că şi-a pierdut soţul pentru totdeauna.

A trebuit să înfrunte de unul singur cel mai greu moment din viaţa lui pentru că, din cauza restricţiilor impuse, nu erau permise vizite în spital.

„Am fost dărâmat, pur și simplu”

„Nici măcar nu puteam să țin singur telefonul. Eram atât de slab. Îmi amintesc doar că mă gândeam «ce vrei să spui că Steven a plecat?» Când am fost internat, Steven nu avea simptome. Avea bolile lui, dar două săptămâni mai târziu, când m-am trezit, mi s-a spus că a plecat, iar asta a fost devastator”, şi-a adus aminte David.

Înainte de a ăncepe tratatentul de recuperare, bărbatul a trebuit să se ocupe de înmormântarea soţului.

David a rămas cu tot felul de probleme chiar şi după vindecarea de COVID-19. A trebuit să înveţe să meargă din nou şi a spus că i se întâmplă să îi tot amorţească picioarele, cu toate că deja a trecut o jumătate de an de când s-a vindecat.