Veste tragică primită de Laszlo Boloni. „Era răvășit! L-a iubit enorm!”

Laszlo Boloni a primit o veste tragică, la Târgu Mureș, acolo unde s-a retras de câteva zile după negocierile cu președintele FRF Răzvan Burleanu.

12 ian. 2022, 10:41
Veste tragică primită de Laszlo Boloni. „Era răvășit! L-a iubit enorm!”

Veste tragică primită de Laszlo Boloni. „Era răvășit! L-a iubit enorm!”. Fostul său coechipier și antrenor de la ASA Târgu Mureș, Janos Czako, a murit la vârsta de 78 de ani.

Veste tragică primită de Laszlo Boloni. „Era răvășit! L-a iubit enorm!”

Laszlo Boloni i-a anunțat și pe ceilalți foști colegi de generație despre dispariția celui care a fost Janos Czako. „Un mare domn”, îl prezenta Laszlo Boloni de câte ori avea ocazia pe fostul fundaș stânga al marii echipe ASA Târgu Mureș din anii ’70-’80, scrie GSP.

Laszlo Boloni, mesaj pro-vaccinare. „Să lăsăm naivitatea la o parte. Să dăm drumul la inteligenţă!” VIDEO

„M-a sunat să-mi spună că fostul nostru antrenor și coleg Janos Czako a murit. Era răvășit. Suntem tot mai puțini din echipa aceea frumoasă a lui ASA Târgu Mureș. În urmă cu o săptămână ne-am îngropat și maseurul, Gheorghe Gall”, a spus Florea Ispir, 72 de ani, fotbalistul cu cele mai multe meciuri pentru aceeași echipă în prima divizie și de care se leagă anii de glorie ai fotbalului la Tîrgu Mureș. „Când am văzut că mă sună, mă așteptam să-mi spună „Căpitane, gata, am semnat!”. Eram curios, dar n-am discutat însă despre negocierile lui cu FRF. Avem alte discuții, amintiri. Sper însă ca oamenilor din fruntea fotbalului românesc să le dea Dumnezeu mintea de pe urmă și să-l numească selecționer”, a mai spus Florea Ispir.