Veste tristă despre GABRIEL COTABIŢĂ. Artistul nu poate urca încă pe scenă

Publicat: Marţi, 06 Octombrie 2015 10:46 // Actualizat: Marţi, 06 Octombrie 2015 10:46 // Sursa: romaniatv.net

Gabriel Cotabiţă va urca pe scenă la sfârşitul acestei luni, într-un concert de zile mari la Sala Palatului. Cu toate acestea, artistul aşteaptă "undă verde" de la medici pentru a spune câteva cuvinte în public. Deocamdată, nu se pune problema să cânte.

Foto: click.ro

Gabriel Cotabiţă (59 de ani) a renăscut ca pasărea Phoenix, după ce a stat în comă trei săptămâni, timp în care a fost ţinut în viaţă numai de aparate, scrie click.ro. Acum, artistul se pregăteşte de reîntâlnirea cu publicul şi cu admiratorii săi. El va păşi pe scenă, într-un spectacol grandios, care va avea loc pe 29 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti, cu doar câteva zile înainte de ziua sa de naştere, 1 noiembrie, când va împlini 60 de ani.

Citeşte şi Dezvăluiri despre Gabriel Cotabiţă. Cum PROFITĂ de drama prin care a trecut: "Trebuie să mori şi să reînvii"

Cele mai mari emoţii le vor avea fetele artistului, Aela, Eliza şi Milena, care îşi doresc să se asigure că tatăl lor şi-a revenit complet, pentru a fi apt să se prezinte în faţa celor care îl iubesc. Şi pentru că cele trei fete vor ca acesta să nu aibă vreo problemă, de niciun fel, ele au grijă ca tatăl lor să se pregătească aşa cum trebuie pentru concertul de la Sala Palatului.

"Aela, Eliza şi Milena îl duc periodic pe Gabi la spital, atât pentru pentru investigaţii, dar şi pentru cele mai bune tratamente. Astfel, Cotabiţă continuă tratamentele de recuperare, pe care le urmează încă de când s-a externat. În plus, pe lângă şedinţele de reiki şi cele de fizio-kinetoterapie şi asistenţă psihologică, fetele l-au dus şi la un logoped, să fie sigure că acesta nu va întâmpina vreo problemă de vorbire şi totodată, că va fi într-o fomă maximă la concert", ne-a spus un apropiat al artistului. Dar şi aşa, înainte de a se urca pe scenă, interpretul va mai avea nevoie de un aviz final de la medici.. Ei îl vor examina cu atenţie din punct de vedere neurologic şi psihologic. Chiar dacă acesta nu a primit încă acordul specialiştilor să cânte, interpretul va apărea în concert doar pentru a le adresa câteva cuvinte spectatorilor. În cazul în care Gabriel Cotabiţă nu va primi avizul medicilor, nici măcar pentru a apărea pe scenă, concertul oricum se va ţine. "Gala Chapeau" este un spectacol caritabil, asta însemnând că artiştii vor cânta gratis, iar banii obţinuţi din bilete se vor duce pe tratamentele lui Cotabiţă.

Tratamentul costă circa 2.500 de lei pe lună

Pe lângă tratamentul medicamentos, Cotabiţă face săptămânal şi recuperare fizică. Însumate, costurile şedinţelor (câte două din fiecare pe săptămână) înseamnă circa 2.500 de lei.
FIZIOTERAPIE – 40 DE LEI ședinţa. Masaj, exercițiu fizic. Toate acestea îl ajută pe Gabi să-și recapete tonusul muscular după cele 69 de zile de spitalizare.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă, vesel şi plin de viaţă la un spectacol dat de Corul Armatei Roşii

KINETOTERAPIE – 50 DE LEI ședinţa. Se foloseşte pentru recuperare medicală şi constă, pe lângă efectuarea unor exerciţii, într-un ansamblu de tehnici aplicate în funcţie de fiecare persoană în parte.

ACUPUNCTURĂ – 60 de lei ședinţa. Tehnică din medicina tradițională chineză, acupunctura echilibrează funcționarea organismului.
REIKI– 100 DE LEI ședinţa. Sistem de terapie energetică în care nu se foloseşte energia personală a terapeutului, ci "energia universală". Metoda l-a ajutat enorm pe Cotabiță, mai ales că artistul e practicant reiki din 2010.

LOGOPEDIE–40 DE LEI ședinţa. Este o specialitate care se ocupă cu vindecarea vocii și a vorbirii.
PSIHOTERAPIE–100 DE LEI. Nu doar trupul lui Cotabiţă are nevoie de vindecare, ci şi sufletul, şi mintea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8408
RON
10 Jul
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H