Veste tristă despre marele actor Florin Piersic. Se întâmplă la un an de la moartea Stelei Popescu şi Cristinei Stamate

Publicat: Marţi, 27 Noiembrie 2018 19:46 // Actualizat: Miercuri, 28 Noiembrie 2018 16:36 // Sursa: romaniatv.net

Trăim momente cumplite. Ne mori actorii pe capete, iar teama noastră este cu ce valori vom rămâne de acum înainte?

O generaţie de oameni care au reprezentat multă vreme cultura românească, suflul neamului românesc dispare, ca nisipul dintr-o clepsidră.


Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, iar la câteva zile după, mai exact pe 27 noiembrie 2017, a părăsit scena acestei lumi şi colega ei de teatru, Cristina Stamate. 

Florin Piersic a vorbit despre cele două pierderi şi a luat în calcul rărirea apariţiilor sale publice în spectacole.

„Nu se poate să nu oboseşti, foarte sincer îţi spun, ar trebui să o cam răresc, cum spune vecinul meu, domnul Adrian, care mă duce la Timişoara. Ar trebui să mai răresc aceste întâlniri, pentru că oboseala îşi spune cuvântul”, a spus Piersic la o emisiune.

„Mă hrănesc cu aplauzele publicului, de-aia o înţeleg şi pe Stela şi am înţeles-o că nu putea renunţa niciodată la aceste frumoase întâlniri de dragoste”, a mai spus artistul pentru ziarul Libertatea.

La aproape 83 de ani, Florin Piersic pare că este mai energic ca niciodată. La cel mai recent spectacol pe care l-a susținut pe scena teatrului din Cluj, acesta a uimit publicul prin felul în care arată.  

„Marele actor pare să fi găsit elixirul tinereţii! Nimic nu îl schimbă, nici trecerea anilor”, au spus spectactorii care l-au văzut pe scena Teatrului din Cluj Napoca, la ultima sa reprezentaţie, ce a durat peste 2 ore.

Florin Piersic a uluit spectatorii prin fluiditatea exprimării și tenacitatea de care a dat dovadă, iar publicul speră să îl vadă la fel de energic mult timp de acum înainte.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Florin Piersic mari actori mari actori romani Stela Popescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 dec 10:14
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7559
RON
21 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H