Veste tristă în lumea cinematografiei. Un actor cunoscut a murit într-un accident rutier

Veste tristă în lumea cinematografiei, după ce un actor cunoscut a murit într-un accident rutier. Potrivit primelor constatări, tragedia ar fi avut loc luni dimineaţă pe când bărbatul conducea maşina în cartierul Hollywood din Los Angeles.

25 oct. 2022, 12:25
Veste tristă în lumea cinematografiei. Un actor cunoscut a murit într-un accident rutier
Un actor cunoscut a murit într-un accident rutier

Veste tristă în lumea cinematografiei. Este vorba despre actorul american Leslie Jordan, cunoscut din serialele „Will & Grace” şi „American Horror Story”, care s-a stins din viaţă la vârsta de 67 de ani, potrivit Variety. Fără ca circumstanţele să fie cunoscute în totalitate, vehiculul său s-a izbit de o clădire de pe bulevardul Cahuenga.

Citeşte şi: Wow! Cât câștigă un actor din România pentru o singură zi de filmare! Suma este uriașă! Alții nu fac banii ăștia nici într-o lună întreagă!

Veste tristă în lumea cinematografiei

Fără ca circumstanţele să fie cunoscute în totalitate, vehiculul său s-a izbit de o clădire de pe bulevardul Cahuenga. Leslie Jordan ar fi avut o problemă de sănătate în momentul accidentului.

Jordan a jucat şi în „The Help”, „The Cool Kids” şi „Call Me Kat”. În 2006, el a câştigat premiul Emmy pentru actor invitat într-un serial de comedie, în „Will & Grace”, în care a interpretat-o ​​pe prietena socialistă a lui Karen, ambiguă din punct de vedere sexual, Beverly Leslie.

A apărut în seriale de televiziune: „Ally McBeal”, “Ugly Betty”, “Lois & Clark: The New Adventures of Superman”, „Hidden Palms”, „Star Trek: Voyager”, „Caroline in the City”, „Pee-Wee’s Playhouse”, „Reba”, „Boston Public”, „Nash Bridges” şi „Boston Legal”, precum şi în filme ca: „Ski Patrol”, „Roadside Rodeo”, „Love Ranch”, „Southern Baptist Sissies” şi „The United States vs. Billie Holiday”.

În 2020, Jordan a devenit un fenomen social media, atrăgând milioane de urmăritori pe Instagram datorită videoclipurilor sale pline de umor postate pe tot parcursul pandemiei.