Veste tristă pentru Cătălin Măruţă. Ce se întâmplă cu emisiunea „La Măruţă”

Veste tristă pentru Cătălin Măruţă. Emisiunea pe care o moderează la Pro TV a coborât în topul audienţelor, Antena 1 şi Kanal D au fost din nou peste emisiunea celor de la PRO TV, vineri după-amiază, la nivel naţional.

27 iun. 2021, 10:57
Veste tristă pentru Cătălin Măruţă. Ce se întâmplă cu emisiunea „La Măruţă”
Veste tristă pentru Cătălin Măruţă

Veste tristă pentru Cătălin Măruţă. Conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro, PRO TV cu La Măruţă a terminat abia pe locul al treilea.

Pe primul slot de audienţă al orei, PRO TV s-a clasat pe locul trei. Lider de audienţă a fost emisiunea Antenei 1, Mireasa, iar pe locul secund Teo Show, de la Kanal D.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă a lipsit de la emisiune. Anunţul făcut de prezentator: „Este ultima zi”

Veste tristă pentru Cătălin Măruţă

Următoarele două sloturi de audienţă au reprezentat şi cea mai bună poziţionare a zilei pentru Măruţă. Pe primul a fost la egalitate cu Mireasa de la Antena 1, 2,9. Al doilea slot de audienţă a avut cifra 3 pentru Măruţă, dar Antena 1 a fost lider. Ultimul sfert al orei a coborât din nou PRO TV sub Antena 1 şi Kanal D.

Au fost probleme cu audienţele pentru Cătălin Măruţă şi în a doua oră de emisiune. La Antena 1 a început Observatorul, iar Teo a avut, la rândul ei a doua oră de emisiune. Pe primele două sloturi ale orei 16.00 Observatorul a fost lider, iar Teo pe locul 2. PRO TV a prins abia locul al treilea cu Măruţă, scrie Capital.ro.

Alex Velea nu vrea împăcare cu Măruţă

Alex Velea nu vrea împăcare cu Cătălin Măruţă

. Artistul este de părere că prezentatorul TV nu este sincer şi face totul ca să dea bine la public. Astfel, iubitul Antoniei a postat pe InstaStory un mesaj, prin care îi transmite lui Măruţă că „nu va da mâna cu el”.

Nea Măruță…Hai să-ți zic și părerea mea despre „scuzele” astea false și dorința ta de „a da bine” la final, după ce ai fost „tras de urechi” de public. Într-o prietenie, dacă a existat vreodată, e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă.

Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și de termenul „bărbați”. În general ca să fii BĂRBAT ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai „fracturat-o” în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria „nevertebrate”.

 Ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și te-ai făcut că nu vezi când eu „prietenul tău” eram atacat din toate părțile…

Vreau să te asigur că „la final” nu voi fi lângă tine ca să ne putem strânge mâna, nu de altceva, dar am învățat în anii ăștia din ce ești făcut și că tu nu ești capabil  de sentimente sincere sau de empatie reală, totul este o mască, e un rol pe care îl joci bine „ca să dai bine” și pentru bani.

Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine ori de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a postat Alex Velea pe Instagram, după mesajul lui Măruţă.