Cătălin Măruţă a lipsit de la emisiune. Anunţul făcut de prezentator: „Este ultima zi”

Cătălin Măruţă a lipsit de la emisiune, joi, 17 iunie. Rare au fost momentele în prezentatorul nu s-a prezentat la show-ul pe care îl moderează la Pro TV, dar şi de această dată a avut un mootiv întemeiat, pe care l-a împărtăşit şi cu fanii.

17 iun. 2021, 16:56
Cătălin Măruţă a lipsit de la emisiune. Anunţul făcut de prezentator: „Este ultima zi”
Cătălin Măruţă a lipsit de la emisiune

Cătălin Măruţă

a lipsit de la emisiune. Prezentatorul a mărturisit că fiica lui, Eva, a avut serbarea de sfârşit de an, la grădiniţă, şi a vrut să fie prezent, să o susţină. Eva urmează să înceapă din toamnă școala, iar tatăl ei nu a vrut să rateze un moment atât de important în viața ei.

Cătălin Măruţă a lipsit de la emisiune

Într-o viață, cu toții avem momente de neratat. Astăzi eu am parte de unul: fetița mea are serbare la grădiniță. Este ultima zi acolo, din toamnă începe școala! Eva este tare emoționată (dar nu mai mult decât noi!), și-a făcut și bucle, s-a gândit cum să se iîmbrace.

Sunt mândru că mi-am dat seama că nu pot lipsi de la eveniment și foarte recunoscător pentru că am o echipă de nota 10 care m-a ajutat și împreună am găsit soluții ca în prima parte a emisiunii să nu fiu în platou, ci la serbare, cu familia mea. Azi e o zi cu multă, multă fericire!‘, a transmis Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă pleacă de la Pro TV? Andra l-a dat de gol: „I s-a oferit un salariu de 3 ori mai mare”

Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă

Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă, după ce, potrivit artistei, prezentatorul aduce mereu în discuţiile cu invitaţii săi numele ei şi al lui Alex Velea. Izbucnirea cântăreţei vine după ce Randi a fost prezent în emisiunea lui Măruţă şi a vorbit urât despre Velea.

Antonia îl atacă pe Cătălin Măruţă, după ce Randi a fost întrebat ce părere are despre Alex Velea, iar artistul nu s-a sfiit deloc să spună lucrurilor pe nume. „Scund, impulsiv, arogant și a intrat prea repede în trapanele. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”, a spus Randi.

Cântăreaţa a reacționat dur, luându-i apărarea tatălui copiilor săi. Artista nu s-a luat doar de Randi, ci și de Cătălin Măruță, despre care spune că i-ar folosit excesiv numele ei și iubitului său pentru a face rating.

Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram acum câteva zile.