Veste tristă pentru fani. Delia a luat decizia: „De azi nu mai trecem peste suflețelul meu”

Veste tristă pentru fani. Delia a luat decizia şi este foarte încântată că a putut face acest lucru, pentru că de multă vreme voia, însă nu putea. Este una dintre cele mai iubite artiste din România şi se bucură de aprecierea unui public numeros.

02 sept. 2022, 15:26
Veste tristă pentru fani. Delia a luat decizia: „De azi nu mai trecem peste suflețelul meu”
Delia a luat decizia

Delia a luat decizia. ”Ieri am zis primul nu… la ”hei, vreau să facem o poză”. Am reușit! Hai doamne ajută! A fost ciudat, pentru că oamenii nu știu să primească ”nu”. Învățăm. Am o problemă mare cu acest ”nu” pe care nu pot să-l scot pe gură. Stau ca bleaga, având senzația că ăsta e scopul existenței mele. Să mulțumesc eu tot ce respiră. De azi nu mai trecem peste suflețelul meu. Nu vrea el, nu facem. Nu e nu! Nu e… hai mă”, a scris Delia pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Cum a aflat Delia că va fi mamă de fată. Cântăreaţa a împărtăşit vestea pe Instagram

Delia a luat decizia

Nu este însă pentru prima dată când vedeta vorbește despre acest subiect. Recent, Delia spunea faptul că vrea să fie apreciată drept o „vedetă” doar când este pe scenă, în rest, aceasta își dorească să trăiască o viață cât se poate de normală. Solista a încercat în repetate rânduri să le explice fanilor săi faptul că nu este în regulă să fie asaltată pe stradă, în timpul ei liber.

De când am început să fiu cunoscută, am rămas extrem de bine ancorată în realitate. Sunt un om normal ca toți ceilalți, eu sunt artist doar când sunt pe scenă, în rest sunt om normal, deci trebuie să mă comport normal. Îmi spun chestia asta și mi-a intrat în sânge chestia asta.

În mare parte, am o stare de anxietate. Încerc să o controlez și știu că meseria mea s-a desfășurat în spațiul public și asta presupune (n.r. interacțiune ape stradă cu fanii). Încerc să-i fac să înțeleagă pe cât pot prin interviuri că nu este rolul meu acesta, adică nu sunt de la relații cu publicul mereu și că nu pot să fac mereu asta și că ar fi inuman”, a spus Delia în podcastul lui Codin Maticiuc.