Veste tristă pentru fanii lui Florin Salam

Florin Salam a fost internat in stare grava in spital dupa ce i s-a facut rau in timpul unui concert. Acesta nu are voie sa mai urce pe scena timp de 4 luni.

13 mai 2014, 09:31
Veste tristă pentru fanii lui Florin Salam

Florin Salam a parasit spitalul si a a plecat din Bucuresti. Cantaretul si-a anulat concertele si are in plan sa se refaca departe de agitia din Capitala.

LOVITURĂ TERIBILĂ pentru Florin Salam. Ce VERDICT DUR i-au dat medicii

Apropiatii acestuia sustin ca artistul va reveni pe scena abia la inceputul lunii septembrie si ca au inapoiat organizatorilor toti banii pe care ii primisera drept avans.

“I-au cedat corzile vocale. A facut o infectie si a trebuit sa ajunga la spital. Este pe perfuzii acum si speram ca o sa fie mai bine. Doctorii trebuie sa ii vada analizele. Nu putem sa ne dam cu presupusul. Trebuie sa faca o pauza si ii dorim sanatate. Cei de la spital s-au ocupat foarte bine de el. Erau concerte la Iasi, Chisinau si Timisoara. Ne cerem scuze. Este o situatie care nu se poate remedia altfel. 2-3 luni de zile nu va putea canta”, a spus Puiu Gheorghiu pentru Cancan in momentul in care manelistul a fost internat in spital.

Citeşte şi Blestem în familia regelui manelelor: Băiatul lui Florin Salam a moştenit boala de care a murit mama lui