Veste tristă pentru fiul lui Sile Cămătaru. Ce decizie au luat judecătorii

Veste tristă pentru fiul lui Sile Cămătaru. Dani Balint a fost arestat pe 19 februarie, după ce iubita lui, Giorgiana, a obținut un ordin de protecție împotriva sa. Interlopul se afla în perioada de supraveghere, după ce a fost condamnat cu suspendare fiindcă a condus fără permis.

10 iun. 2021, 10:47
Veste tristă pentru fiul lui Sile Cămătaru. Ce decizie au luat judecătorii
Veste tristă pentru fiul lui Sile Cămătaru

Veste tristă pentru fiul lui Sile Cămătaru. Convins că va fi lăsat în arest la domiciliu sau chiar sub control judiciar, judecătorii au respins cererea lui Dani Balint și l-au pus să achite și „nota de plată”.

Respinge contestaţia formulată de contestatorul inculpat BALINT VASILE DANIEL, fiul lui…, împotriva încheierii din data de 21.05.2021, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, ca nefondată. În temeiul art. 275 alin. 2 C.proc.pen. obligă contestatorul inculpat BALINT VASILE DANIEL la plata sumei de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. Definitivă”, au decis magistrații.

Citeşte şi: Fiica lui Sile Cămătaru, scandal pe TikTok. Ce spune despre tatăl ei, care este în închisoare: „Ai întrecut orice limită, nu a omorât pe nimeni”

Veste tristă pentru fiul lui Sile Cămătaru

Interlopul

se afla în perioada de supraveghere, după ce a fost condamnat cu suspendare fiindcă a condus fără permis, a pocnit un pieton pe zebră și a fugit de la locul faptei. Dani Cămătaru a fost arestat după ce iubita lui, Giorgiana a cerut un ordin de protecție împotriva sa. Ulterior, victima a renunţat la acuzații.

Ia act de renunţarea la judecată formulată de victima I. GIORGIANA, faţă de pârâtul BALINT VASILE-DANIEL, însuşită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei a onorariilor provizorii ale avocaţilor din oficiu desemnaţi pentru pârât şi pentru victimă, în cuantum de câte 250 lei. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Obligă victima I. GEORGIANA la plata către stat a cheltuielilor de judecată în cuantum de 500 de lei”, au dispus judecătorii, potrivit Spynews.ro.