Veste tristă primită de Rona Hartner după diagnosticul crunt. „Aveam senzaţia că nu o să mai pot vorbi niciodată”

Rona Hartner a dus o luptă nemiloasă cu cancerul de colon, însă din fericire artista a reușit să învingă boala. Însă, acum povestește că a fost la un pas să-și piardă vocea după ce cancerul i s-a declanșat: ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”. Vedeta a trecut prin clipe cumplite și spune că acesta a fost cu siguranță cel mai greu moment din viața ei dintre toate experiențele trăite.

18 nov. 2019, 09:44
Veste tristă primită de Rona Hartner după diagnosticul crunt. „Aveam senzaţia că nu o să mai pot vorbi niciodată”

Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani este actriță, cântăreață, compozitoare și textieră de origine germantă, a ales să se stabilească în Franța în urmă cu ceva ani, scrie wowbiz.ro. Tot acolo, artista s-a luptat cu o temută maladie, iar în luna februarie a acestui an interpreta a fost diagnosticată cu cancer la colon. Solista a fost supusă mai multor operații pentru extirparea tumorii, atât în România, cât și în Franța.

Citeşte şi Cătălin Botezatu, din nou în SPITAL. Probleme grave de sănătate: ce i-au descoperit medicii după ce a fost operat de CANCER

„Am preferat să fac chimioterapia în Franța, a fost un chin, dar sunt bucuroasă că am putut depăși momentele grele și acum chiar sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat forță să fac acele 12 ședințe dureroase și să fiu din nou pe picioarele mele. Este un miracol, dar pe de altă parte și un cadou pe care mi l-a dat cel de sus, să trăiesc și să văd viața cu alți ochi”, a povestit Rona.

De asemenea, ea a fost nevoită să se supună mai multor ședințe de chimioterapie pentru a înlătura riscul unei posibile recidive. Însă, Rona Hartner povestește că a trecut printr-un coșmar la primele ședințe de chimioterapie, deoarece vocea ei a avut enorm de mult de suferit.

„Primele ședințe de chimioterapie au fost groaznice, nu puteam să mănânc nimic, luam o fructă, făceam aftă în cerul gurii, încercam să ingerez un pic de legume, era și mai rău, aveam stări de vomă, dureri de cap, nu mă mai puteam ține pe picioare. Nici nu vreau să îmi amintesc cum încercam să supraviețuiesc, să rămân în viață, fiindcă am oameni care mă iubesc lângă mine, și chiar merit o șansă”, a spus vedeta.