Veste uriaşă despre starea lui Michael Schumacher, la 10 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat: „Am auzit de la cei din Formula 1”

De la accidentul suferit la schi în urmă cu 10 ani, starea fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher a rămas un mister pentru fanii săi, dar ultimele informații arată un posibil progres al germanului.

09 ian. 2024, 22:59
Veste uriaşă despre starea lui Michael Schumacher, la 10 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat: „Am auzit de la cei din Formula 1”

Într-un interviu acordat recent, fostul pilot britanic de Formula 1 Johnny Herbert a dezvăluit noi detalii despre Michael Schumacher. Acesta a anunțat că germanul poate să stea la masă, dar că informațiile pe care le are nu sunt „la prima mână”.

„Aud știri doar la mâna a doua. Știu de la cei din Formula 1 că stă la masă, dar nu pot decât să citesc printre rânduri. Nu am auzit prea multe detalii de la familie și este de înțeles. Întotdeauna au păstrat totul secret despre viața privată.

Ne-ar plăcea tuturor să știm că lucrurile merg înainte într-un mod pozitiv. Dar pentru că nu avem aceste informații, putem doar să presupunem că nu se află într-o poziție care să îi permită șanse de recuperare” – a declarat Herbert, conform Daily Mail.

La 29 decembrie 2013, abia retras din Marele Circ, pilotul german a căzut violent în cap pe când schia la Méribel, unde îşi petrecea sărbătorile de iarnă alături de familie.

Citeşte şi: Sarah, fiica Anamariei Prodan, cucerită definitiv de un fotbalist de la Manchester City. A postat imediat după meci: „Regele s-a întors!”

Victimă a unui traumatism cranian, el a rămas în comă la spitalul din Grenoble timp de mai multe luni, până în iunie 2014, când a fost transportat în Elveţia.

Foarte puține persoane au avut acces la Michael Schumacher în ultimii 10 ani, dar toate au și avut obligativitatea de a păstra doar pentru ele informațiile primite.

Recent, pe lista restrânsă a oamenilor din lume care l-au văzut pe Michael și-a mai făcut loc și Laila Hassanovic, nimeni alta decât iubita lui Mick Schumacher, fiul multiplului campion.

Laila și Mick formează un cuplu din luna august a anului trecut, iar acum Corinna a decis că este momentul ca și superba blondă, despre care se spune că este una dintre cele mai frumoase femei din Danemarca, să-l poată vizita pe Schumacher, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Citeşte şi: Fostul selecţioner al naţionalei de fotbal a României s-a resemnat în lupta cu cancerul. „Nu voi fi mai bine!”