Veste URIAŞĂ pentru toţi STELIŞTII. Roş-albaştrii se întorc în „templul fotbalului românesc”

CSA Steaua București, echipa din Liga 4 care a jucat meciurile de acasă pe terenul 5 din Ghencea, se gândește deja ca returul cu Academia Rapid să se dispute pe stadionul mare.

06 nov. 2017, 10:15
Veste URIAŞĂ pentru toţi STELIŞTII. Roş-albaştrii se întorc în „templul fotbalului românesc”

Un oficial al CSA Steaua a decalart pentru GSP că se doreşte ca meciul cu Academia rapid să se joace în „templul fotbalului românesc”: „Se încearcă varianta ca returul cu Academia Rapid să se joace pe Arena Națională, dar nu știm dacă se va întâmpla asta. Dacă se va juca în aprilie și nu vor începe lucrările de demolare la stadionul Ghencea am putea organiza meciul pe arena noastră. Ne-am dori și noi 10.000 de oameni să ne susțină”.

Gigi Becali, o nouă înfrângere în procesul cu ARMATA. Ce a decis TRIBUNALUL legat de MARCA STEAUA

Stadionul din Ghencea a fost inaugurat în 1974 și acum face parte din proiectul Euro 2020, cu care Bucureștiul a câștigat dreptul de a organiza partide de la Campionatul European. Noua arenă va avea 31.000 de locuri, cu tribunele reconstruite. Cu 3.000 de scaune peste capacitatea din acest moment.

CSA Steaua e pe locul 2 în Liga a 4-a, cu 29 de puncte din 11 meciuri. Lider e Academia Rapid, care are 32 de puncte, dar și un meci în plus.