Veste uriaşă pentru fanii lui Schumacher. Fiul său va concura în Formula 4

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a semnat un contract cu echipa olandeză Van Amersfoort Racing şi va concura în noul sezon al Formulei 4 germane.

02 mart. 2015, 16:50
Veste uriaşă pentru fanii lui Schumacher. Fiul său va concura în Formula 4

Mick Schumacher (15 ani) a început, la fel ca tatăl său, în competiţiile de karting, încheind sezonul trecut pe locul secund în campionatul Germaniei, în competiţia rezervată juniorilor.

I-am urmărit calităţile în teste şi suntem nerăbdători pentru un sezon de succes„, a declarat Frits van Amersfoort, proprietarul echipei olandeze, un patron cunoscut pentru descoperirea şi dezvoltarea tinerelor talente. Spre exemplu, Max Verstappen şi-a făcut debutul într-un monopost al acestei echipe, sezonul trecut, în Formula 3, iar anul acesta va debuta în Formula 1, pentru Toro Rosso.

Citeşte şi Familia lui Schumacher îşi vinde proprietăţile. Cât a costat tratamentul şi care e starea campionului

În acest an, în Formula 4 va concura şi o româncă, Alexandra Marinescu, în vârstă de 15 ani, cel mai probabil în serie britanică a competiţiei.

Între timp, Michael Schumacher se află în continuare în recuperare la locuinţa sa din Elveţia după un accidentul de schi suferit în decembrie 2013, pe pârtia de la Meribel.