Veste URIAŞĂ pentru Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia. Nimeni nu se aştepta

Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, ar putea să scape de pedeapsa capitală, conform declarațiilor tatălui său.

RomaniaTV.net
03 iun. 2016, 08:19
Veste URIAŞĂ pentru Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia. Nimeni nu se aştepta

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, scapă de pedeapsa dură. După ani întregi de suferinţă şi clipe grele petrecute departe de casa părintească, Ionuţ ar putea să zâmbească din nou, scrie antenastars.ro.

Ionuț Gologan ar putea să zâmbească din nou, după ce ani la rând a așteptat, în Malaezia, punerea în aplicare a sentinței cu privire la condamnarea sa la moarte.

Tatăl lui Ionuț Gologan a făcut declaraţii bombă despre soarta fiului său: „Mâine la ora 14:00 am avion către Malaezia. Urmează să mă întorc cu fiul meu în ţară. Mulţumesc domnului Becali şi presei că dacă nu eraţi voi fiul meu poate era mort acum.”, a declarat Dumitru Gologan pentru emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars. Ionuţ Gologan a primit pedeapsa cu moartea în Malaezia după ce în iunie 2012 a fost prins cu droguri pe teritoriul acestei țări și, după ani de procese, în februarie 2015, în urma judecării apelului, Curtea de Apel a menţinut sentinţa iniţială.