Veste URIAŞĂ pentru iubitorii sportului de la EUROSPORT

Eurosport a semnat un acord pe termen lung cu Infront Sports & Media pentru a-şi consolida poziţia în ceea ce priveşte sporturile de iarnă. Telespectatorii Eurosport vor avea acces la cele mai ample transmisiuni în direct din cadrul competiţiilor dedicate sporturilor de iarnă atât pe TV cât şi digital până în sezonul 2020/2021.

20 nov. 2014, 16:08
Veste URIAŞĂ pentru iubitorii sportului de la EUROSPORT

Eurosport, cel mai important grup media de sport din Europa, continuă să ofere transmisiuni în direct ale tuturor etapelor de cupă mondialaă de schi alpin, schi fond, combinataă nordică, sărituri cu schiurile, freestyle şi snowboard pe parcursul a cinci sezoane începând cu din cel din 2016/17.

În acord cu strategia actuală a Eurosport de a extinde conţinutul exclusiv atât pentru disciplinele reprezentative cât şi pentru pieţele locale, canalul şi-a asigurat transmisiuni în exclusivitate în Marea Britanie, Franţa, Polonia, România şi Spania pentru toate disciplinele de cupă mondială, iar în Suedia cursele de schi alpin desfăşurate în America şi Canada”, se arată într-un comunicat de presă al Eurosport.

Prin asigurarea transmisiunilor din cadrul Campionatului Mondial de schi alpin şi schi nordic (ediţiile 2019 şi 2021) şi de snowboard şi freestyle (ediţiile 2015 si 2017), canalul oferă peste 200 de evenimente în fiecare sezon. Competiţiile vor fi transmise pe Eurosport şi Eurosport 2, dar şi pe Eurosport Asia Pacific.