Vestea cumplită primită de un bărbat căruia îi era sete non-stop, chiar dacă bea 10 litri de apă zilnic. Medicilor nu le-a venit să creadă când au descoperit de ce suferă acesta

Un bărbat care obișnuia să bea zilnic 10 litri de apă a primit o veste cumplită, după ce a mers la doctor pentru un control.

18 iul. 2023, 14:06
Vestea cumplită primită de un bărbat căruia îi era sete non-stop, chiar dacă bea 10 litri de apă zilnic. Medicilor nu le-a venit să creadă când au descoperit de ce suferă acesta
Diagnosticul crunt primit de un bărbat care consuma 10 litri de apă pe zi

Un bărbat a primit o veste pe care nimeni nu dorește să o primească vreodată, după o vizită la medic. Acesta obișnuia să bea zilnic 1o litri de apă, iar, în urma unui RMN, medicii au descoperit că bărbatul suferea de cancer la creier.

Inițial, medicii au crezut că Jonathan Plummer are diabet, dar testele nu au fost concludente. Adevărul a ieșit la iveală în urma unui test de rutină la ochi. Bărbatul a fost trimis atunci la RMN, iar rezultatul a fost o tumoare pe creier, potrivit Mirror.

Citește și: Putem supraviețui cu altceva în afară de apă? Ce s-ar întâmpla dacă ai bea doar cafea sau suc

Acesta a fost supus la 30 de reprize de radioterapie, după ce tumora s-a dezvoltat în glanda hipofiză, ceea ce îi afecta retenția de apă. Bărbatul s-a vindecat, dar va trebui să ia medicamente pentru tot restul vieții.

„Am simțit o sete constantă pe care nu am putut-o potoli și am ajuns în punctul în care eliminam la fel de multă apă cât beam. A fost o perioadă îngrozitoare care m-a făcut să pierd zile de lucru la un moment dat și am experimentat o oboseală extremă. Am fost devastat. Tumoarea îmi creștea pe glanda hipofiză – ceea ce îmi provoca nevoia de a bea apă tot timpul. O operaţie nu a fost luată în calcul, aşa că am fost trecuţi pe steroizi ca să mă ajute să scap de presiunea din creier”, a povestit Jonathan, potrivit sursei citate.

Citește și: Ceaiul care menține sănătatea creierului. Prof. Vlad Ciurea: „Este dovedit științific”

Acum, acesta practică parașutismul pentru a strânge bani cu scopul de a-i ajuta pe cei care trec prin aceeași situație ca și el.