Vestea momentului în TV. Adela Popescu se întoarce la televizor. Cu ce post TV a semnat

Vești bune pentru fanii Adelei Popescu. Frumoasa prezentatoare va reveni la TV. Când se va întâmpla acest lucru și cu cine a semnat.

26 mart. 2023, 17:20

Adela Popescu revine în televiziune. Frumoasa prezentatoare de la Vorbește lumea a decis că este momentul să se întoarcă la TV, după o pauză lungă.

Adela Popescu a fost gazda emisiunii Vorbește lumea, an la rând, iar telespectatorii o puteau vedea de luni până vineri. Vedeta a lipsit de la emisiune în perioada în care a născut, dar de fiecare dată a revenit.

Anul trecut, a primit oportunitatea de a prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” alături de Cabral. Adela a fost plecată împreună cu familia mai multe luni în Republica Dominicană, acolo unde s-a filmat emisiunea. După terminarea filmărilor și revenirea în țară, vedeta nu s-a mai întors la Vorbește lumea, locul ei fiind luat de Lili Sandu, care se descurcă excelent.

Ei bine, așteptarea a luat sfârșit și, potrivit surselor din presă, Adela Popescu se va întoarce la TV. Nu se știe de când și nici la ce post, însă ea a dat de înțeles că rămâne la PROTV.

Afacerea pe care o au Adela Popescu și Radu Vâlcan!

Adela Popescu și Ralu Vâlcan, gazda show-ului Insula Iubirii de la Antena 1, se pare că au dat lovitura în afaceri.

Este vorba de Takamaka, o companie care se ocupă cu activități ale agențiilor de publicitate, conform fanatik.ro Afacerea a fost profitabilă încă din 2016, atunci când au înființat firma.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au un profit uriaș de pe urma firmei lor. În șapte ani, aceștia au reușit să aibă un profit de aproape 3,5 milioane de lei, adică în jur de 700.000 de euro.

Conform datelor înregistrate de ANAF, anul 2021 este și cel mai bun din istoria companiei deținută de cei doi prezentatori TV. Datele oficiale arată că firma a obținut o cifră de afaceri de peste 1,5 milioane de lei (peste 300.000 de euro), în creștere cu 33% față de anul fiscal anterior.