Vestea șocantă a zilei! Juratul de la Masterchef a murit subit la doar 46 de ani

Doliu uriaș în lumea televiziunii! Jock Zonfrillo, gazda Masterchef Australia, s-a stins din viață la vârsta de 46 de ani.

01 mai 2023, 10:19
Vestea șocantă a zilei! Juratul de la Masterchef a murit subit la doar 46 de ani

Jock Zonfrillo de la Masterchef Australia a murit subit la 46 de ani. Vestea i-a șocat pe toți cunoscuții lui și pe cei care îl știau de la televizor.

Bărbatul a rămas în urmă o familie superbă, care trece printr-o uriașă suferință. Era căsătorit și avea patru copii.

Jock Zonfrillo era un bucătar premiat și un prezentator de succes. S-a stins din viață chiar în ziua în care trebuia să difuzeze premiera sezonului 2023 al emisiunii MasterChef, însă difuzarea a fost amânată din cauza tristului eveniment.

Citește și Sorin Bontea „a scăpat” secretul. Rețeta de sarmale perfecte ca la Masterchef, ideală pentru Crăciun

Scoțianul a lucrat cu bucătari de renume mondial în restaurante celebre din întreaga lume înainte de a-și deschide propriul restaurant în Adelaide în 2013.

Jock Zonfrillo era unul dintre cei mai apreciați bucătari din Australia

Zonfrillo s-a născut în data de 4 august 1976 în Scoția. A fost fondatorul Fundației Orana și unul dintre jurații de la MasterChef Australia, alături de Andy Allen și Melissa Leong. A început să lucreze în bucătărie la doar 13 ani, când spăla vase. A renunțat la școală la 15 ani ca să fie ajutor de bucătar în restaurantul Hotelului Turnberry, după care a lucrat la Restaurantul Arkle din Chester.  Zonfrillo a lucrat apoi pentru Marco Pierre White, înainte de a călători în Australia timp de 12 luni pentru a lucra la Restaurantul 41 din Sydney. La întoarcerea în Marea Britanie, Zonfrillo a obținut un job de bucătar șef la vârsta de 22 de ani la The Tresanton Hotel din Cornwall.

A revenit în Australia în ianuarie 2000 tot ca bucătar-șef la Restaurantul 41 din Sydney. Câțiva ani mai târziu, în 2013, și-a deschis propriul local, Restaurantul Orana și Street ADL în Adelaide. În august 2017, Restaurantul Orana a fost desemnat Restaurantul Anului 2018 din Australia de către revista Gourmet Traveler, iar în același an el a fost numit „Cel mai tare bucătar din Australia”.

Citește și Drama prin care trece Jessica Zamfir, câștigătoarea Masterchef: „Am simțit cum mi se prăbușește toată lumea aia minunată pe care o pregătisem”