Veşti bune despre paraşutistul Adrian Constandache, rănit grav în accidentul de la Clinceni. Ce spun medicii

Singurul supravieţuitor al accidentului de pe aerodromul Clinceni, în care două persoane şi-au pierdut viaţa după ce paraşutele li s-au încurcat în aer, se află în continuare în salonul de Terapie Intensivă al Spitalului de Urgenţă Floreasca. În urmă cu câteva zile a fost detubat, însă medicii spun că paraşutistul va avea mult de tras până se va pune pe picioare.

14 nov. 2015, 10:16
Veşti bune despre paraşutistul Adrian Constandache, rănit grav în accidentul de la Clinceni. Ce spun medicii

Peste doar câteva zile se va împlini o lună de la nefericitul incident în care handbalista Andreea Nica (27 de ani) şi Dan Floroiu (49 de ani), un împătimit al salturilor, şi-au pierdut viaţa după ce paraşutele li s-au încurcat în aer şi s-au prăbuşit pe pământ, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Paraşutistul rănit la Clinceni, în comă profundă, susţinut de familie. GESTUL EMOŢIONANT al SOŢIEI

Instructorul paraşutist Adrian Constandache, de 43 de ani, singurul supravieţuitor al tragicului eveniment, a ajuns la spital în stare extrem de gravă, fiind intubat şi ventilat mecanic.

În urmă cu câteva zile, „zburătorul” a fost detubat, starea sa îmbunătăţindu- se uşor. Cu toate acestea, medicii sunt încă rezervaţi, spunând că bolnavul va avea mult de tras până îşi va reveni, având nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale.

Sute de mesaje de încurajare

Familia şi prietenii îi sunt tot timpul alături, aceştia din urmă transmiţându- i, inclusiv pe reţelele de socializare, însănătoşire grabnică.

Citeşte şi Tragedia de la Clinceni. Ultimele cuvinte ale handbalistei moarte în accident

„Veşti bune! Luptă Adrian Constandache, pas cu pas şi iarăşi ne vom bucura să te vedem la fel de determinat cum eşti tu. Nu va fi uşor, dar te susţinem” sau „Te vrem lângă noi! Eşti puternic şi vrem să reuşeşti!” sunt doar două dintre sutele de mesaje de încurajare pentru omul care, până în ziua accidentului, a efectuat peste 4.000 de salturi cu paraşuta.