Veşti bune pentru bucureşteni. Apa Nova îţi schimbă reţeaua de alimentare învechită

Publicat: Vineri, 08 Aprilie 2016 19:47 // Actualizat: Vineri, 08 Aprilie 2016 19:47 // Sursa: romaniatv.net

Apa Nova București vrea să schimbe rețeaua învechită de alimentare cu apă din apartamentele bucureștene. Totul face parte dintr-un proiect de modernizare a reţelei în condiţiile în care până în prezent compania nu putea efectua lucrări decât până la intrarea conductelor în apartamente. În plus, costurile pentru proprietari vor fi foarte mici.

Apa Nova București intenționează să lanseze un proiect de schimbare a rețelei de alimentare cu apă din apartamentele bucureștenilor, cu sprijinul asociațiilor de proprietari, dar și să propună un sistem de abonament prin care să poată fi verificată în permanență starea rețelei de apă și canalizare.

"Vrem să venim mai aproape de cetățean, dar contractul de concesiune nu-mi dă voie să lucrez decât până la branșament, până la proprietatea cetățeanului, fie că este casă sau apartament.Vrem să lucrăm cu Veolia și în apartamentele dvs. Gândim către asociațiile de proprietari un abonament prin care să venim în permanență să verificăm starea rețelei. În luna august cel târziu, pe noua platformă de responsabilitate socială a companiei, vom alege trei-patru blocuri și cu o mică cofinanțare din partea asociațiilor de proprietari 10—15% să schimbăm rețelele interioare, pentru că vreau să vedeți ce înseamnă calitate după ce schimbi acele rețele vechi de 30-40 sau 50 de ani. Vă garantez că acele blocuri vor fi alese pe bune", a declarat vineri Mădălin Mihailovici, directorul general al Apa Nova București, într-o conferință de presă.

Acesta a precizat că ar vrea să atragă și politicul în acest proiect pentru adoptarea unei legi de tipul celei legate de anveloparea blocurilor.

"Aici va trebui să atragem și sfera politicului. Dacă s-a putut realiza prin lege anveloparea blocurilor, haideți să vedem și să încercam să ajungem și aici cu un ajutor. Mă gândesc și la o variantă ca noi să suportăm în totalitate, iar cetățenii să plătească în rate, 16 — 18—24 de rate. Vom face totul transparent pe site, pentru că vom avea o fundație cu oameni integri care vor alege", a spus șeful Apa Nova București.

Nu în ultimul rând, Mihailovici a menționat că societatea este pregătită și pentru realizarea contorizării inteligente în apartamentele bucureștenilor, banii fiind prinși deja în buget.

"Vrem să fie altfel, vrem să fie limpede, să ne facem treaba noastră. Am analizat 6 luni intern și extern, îmi este clar unde am greșit, respectiv în comunicare, nu tehnic, și aici avem argumente. Chiar dacă au fost unele probleme am spus că robineții pe unde se scurgeau anumite sume de bani sunt închise, acum au rămas deschide numai vanele sau robineții de apă potabilă, curată, plată. Obiectivul nostru este să fim în slujba cetățenilor", a adăugat Mădălin Mihailovici.

Apa Nova București, furnizorul de servicii de alimentare cu apă și canalizare, organizează vineri prima consultare publică referitoare la serviciile prestate de societate și la proiectele viitoare la care participă reprezentanți ai asociațiilor de proprietari.

În cadrul acestei consultări derulate sub motto-ul "Să fie limpede!", se dorește abordarea în mod deschis și participativ a unor aspecte ce țin de serviciile prestate, modul de calcul al prețurilor, rolul și răspunderea Apa Nova București față de bucureșteni și oraș, precum și investițiile realizate și preconizate.

Apa Nova București, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din București și are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice de pe teritoriul municipiului București.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Apa Nova apă potabilă Bucureşti reţea alimentare apă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 apr 05:51
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
ISLANDEZII DE CARE ZICEA DOAMNA TATOIU AU O IMAGINE FOARTE CELEBRA SUSTINUTA DE COEZIUNEA GRUPURILOR DIN DIFERITE ORASE, SOCIALIZAREA LOR EXTREM DE BUNA, PAZA EXTRAORDINARA DE CARE SE BUCURA FIECARE IN PARTE, RETELELE DE TRANSPORT SI SISTEM DE SANATATE FOARTE BUN, SI UN REGIM DE VIATA ECHILIBRAT SI SANATOS ASIGURAT CHIAR IN CAZUL IN CARE NU SE GASESTE TEMPORAR DE LUCRU. UN DOMN SPUNEA:"Alături de noi trăiesc nenumărate creaturi nevăzute, care folosesc ca porţi de trecere în lumea lor eterică pietre şi stânci mai mari din lumea noastră fizică”, spune Brynjolfur Snorrason, fermierul clarvăzător specializat în indicarea zonelor locuite de „poporul ascuns”( huldu folk). El este adeseori consultat de antreprenorii de construcţii care nu vor să intre în conflict cu micuţii lor vecini supranaturali.
„Poate este o ţară mai deosebită”, spune Arni Bjornsson, şeful departamentului de studii etnologice de la Muzeul Naţional al Islandei. „Chiar şi cei mai sceptici ingineri, care susţin că nu cred în superstiţii, preferă să ocolească movilele şi pietrele despre care clarvăzătorii spun că sunt locuite de elfi, decât să le distrugă şi să rişte astfel să-i supere pe cei nevăzuţi.”SUNT DESTULE TARI NTR-ADEVAR SPECIALE. SPER SA AVEM SI NOI OCAZIA SA MERGEM MACAR IN VIZITA CANDVA.
08 apr 20:08
... Apa Nova București vrea să schimbe rețeaua învechită de alimentare cu apă din...
08 apr 20:04
...Apr 08, 2016Veşti bune pentru bucureşteni. Apa Nova îţi schimbă reţeaua de alimentare învechităvin, Apr 08, 2016...
08 apr 19:58
... Apa Nova București vrea să schimbe rețeaua învechită de alimentare cu apă din apartamentele bucureștene. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H