Vești bune pentru bucureșteni. Nicușor Dan anunță ce se va întâmpla în curând, în Capitală

Vești bune pentru locuitorii Capitalei. Nicușor Dan anunță ce se va întâmpla anul acesta în București.

28 ian. 2024, 17:29
Vești bune pentru bucureșteni. Nicușor Dan anunță ce se va întâmpla în curând, în Capitală

Nicușor Dan pare mai eficient ca niciodată, în plin an electoral și vine cu o veste bună pentru bucureșteni. Edilul Capitalei anunță o super modernizare a mijloacelor de transport în comun.

În 2024 toate cele 100 de tramvaie noi, 100 de noi troleibuze și 100 de autobuze electrice vor fi puse în circulație”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Nicușor Dan, promisiuni uriașe pe final de mandat

În plus, primarul Capitalei anunță că se vor achiziționa mai multe mini centrale pentru a veni în sprijinul bucureștenilor care au probleme cu căldura.

” Achiziționăm 20 de mini centrale termice pentru a fi amplasate în zone unde agentul termic nu este livrat în parametri suficienți.

Compania Municipală Energetica Servicii a lansat în SEAP procedura pentru achiziția unor capacități modulare de producere de energie termică (tip container) pentru rețeaua de termoficare.

Prin achiziţia celor 20 de capacităţi modulare, vom asigura furnizarea optimă a agentului termic şi apei calde pentru 340 de blocuri cu peste 16.300 de apartamente şi aproximativ 40.000 de locatari din toate cele 6 sectoare.

Centralele vor fi amplasate în anumite puncte termice, situate la capetele de rețea unde funcționarea a fost deficitară și unde agentul termic a fost livrat în parametrii insuficienți. Este vorba despre patru puncte termice din sectorul 1, șase din sectorul 2, alte trei puncte termice din sectorul 3, unul în sectorul 4, trei în sectorul 5 și alte trei în sectorul 6.

Anunțul din SEAP poate fi consultat accesând următorul link: https://www.e-licitatie.ro/…/c-notice/v2/view/100175042
Invit operatorii economici interesați să depună ofertele până pe data de 23 februarie 2024”, a scris acesta pe Facebok.