Vești bune pentru clienții Lidl! Lanțul de magazine vine cu reduceri de până la 44%. Ce produse se vor vinde la preț foarte mic, de sâmbătă, 27 ianuarie

Lidl vine cu vești bune pentru clienți! Toate prețurile au crescut, însă există și supermarketuri care aduc oferte pentru români. Mai exact, Lidl are reduceri de până la 44%!

26 ian. 2024, 12:14
Vești bune pentru clienții Lidl! Lanțul de magazine vine cu reduceri de până la 44%. Ce produse se vor vinde la preț foarte mic, de sâmbătă, 27 ianuarie
Reduceri uriașe la Lidl

Într-un moment când toate prețurile au crescut extrem de mult, românii sunt în căutare de oferte și reduceri. Astfel că, Lidl vine cu 44% reduceri la produse, care intră de sâmbătă, 27 ianuarie, în ofertă.

Citește și Oferte de neratat la Lidl. Produs adorat de români, redus la doar 70 de bani. Stocul este limitat, va fi bătaie în magazine!

Lidl este al treilea mare lanț de supermarketuri din țară după cota de piață, de 6,2%, după Mercadona cu 27%, și Carrefour, având cota de piață de 9,7%.

Așa cum și-a obișnuit clienții, începând de mâine, 27 ianuarie, timp de două zile campania „Super Weekend” aduce reduceri de până la 44% la Lidl pentru români.

Produsele la reducere

Oferta zilei constă în produse alimentare din carne și preparate din carne, dar și alte câteva produse din gama dulciuri și băuturi.

Ca atare, vei găsi reduceri de până la 44% la Lidl pentru Cârnați sticks, la doar 4,99 lei, sau Aluat foitaj, prețul fiind de 7,79 lei, potrivit LidlRomânia.

Mai sunt reduceri de 24% pentru Pulpă de porc cu os și șorici, la doar 2,19 lei per 100 g, și tot de mâine puteți cumpăra un bax de bere, 5+1, de Bere Blondă Bergenbier la doar 15,95.

Deși are un proiect asemănător și în România, retailerul german Lidl a reușit să ducă la bun sfârșit un alt proiect, anunțat cu câțiva ani în urmă, și anume cel mai mare centru logistic maghiar din istorie în orașul Ecser.

Pe plan local, încă din 2016, Lidl investea un centre logistice mari în România, iar un astfel de exemplu este cel de-al patrulea centru logistic de la Lugoj, o investiție totală de 20 de milioane de euro, și care deservește de magazinele din partea de vest și sud-vest a țării.

Citește și Premii inedite pentru clienții Lidl! Roata cu Surprize îi așteaptă pe români în magazine. Iată ce poți câștiga!

Pe de altă parte, ca urmare a creșterii prețurilor, retailerul a trebuit să-și ajusteze practicile comerciale, dar și-a menținut, în aceeași măsură, campaniile de oferte și reduceri. Astfel că și azi putem vorbi de reduceri de până la 44% la Lidl, românii putând cumpăra produsele la preţ de nimic.