Veşti bune pentru elevii din sectorul 6. Gabriel Mutu a inaugurat cel mai modern bazin de înot din Bucureşti

Publicat: Joi, 05 Martie 2020 17:06 // Actualizat: Joi, 12 Martie 2020 16:38 // Sursa: romaniatv.net

Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, a inaugurat cel mai modern bazin de înot semiolimpic din Bucureşti. Principalii beneficiari vor fi elevii. 

"Astăzi, 05 martie, am inaugurat cel mai modern bazin de înot semiolimpic din București. M-am implicat încă din primele zile ale mandatului de primar în acest proiect, pentru că am găsit aici o investiție neconformă standardelor moderne și de siguranță necesare. Prin implicare, am găsit soluții tehnice și acum am putut să oferim copiilor un loc de practicare a cursurilor de natație. Îmi doresc să ofer această șansă tuturor copiilor interesați de inițierea în acest sport și am convingerea că următorii campioni la natație vor porni de aici, din Sectorul 6 ", a spus primarul Gabriel Mutu.

Suprafața bazinului de înot este de 507 mp, lungimea de 25 metri, acesta fiind un bazin modern, cu 5 culoare. De asemenea, apa este la temperatura optimă pentru practicarea natației, este dotat cu vestiarele necesare, dar și cu vestiare pentru persoanele cu dizabilități.

Primăria Sectorului 6, prin Administrația Școlilor Sector 6 va emite vouchere de acces gratuite pentru 200 de elevi pe lună, prioritate având elevii Școlii Generale nr. 311, dar se dorește extinderea numărului de beneficiari la 400 de elevi, pe lună, pentru a permite accesul gratuit și elevilor din celelalte unități de învățământ de pe raza sectorului. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bazin înot Gabriel Mutu primar sector 6
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H