Veşti bune pentru mirele care a ajuns la spital cu fractură de coloană, după ce a fost scăpat de nuntaşii care l-au luat pe sus. Nu va rămâne paralizat. VIDEO

Liviu Filimon, tânărul din Oradea, de 31 ani, care a ajuns la spital direct de la propria nuntă a fost supus mai multor investigații medicale.

20 sept. 2021, 17:01
Veşti bune pentru mirele care a ajuns la spital cu fractură de coloană, după ce a fost scăpat de nuntaşii care l-au luat pe sus. Nu va rămâne paralizat. VIDEO

Veşti bune pentru mirele care a ajuns la spital cu fractură de coloană, după ce a fost scăpat de nuntaşii care l-au luat pe sus. Acesta nu va rămâne paralizat, în pofida faptului că investigaţiile paraclinice au evidențiat două fracturi la nivelul coloanei vertebrale.

Veşti bune pentru mirele care a ajuns la spital cu fractură de coloană

Liviu Filimon a declarat, pentru România TV, că îşi poate mişca membrele şi capul, dar că nu se poate ridica.

Îmi mai ridic picioarele, așa, în sus, le mai îndrept, ca să nu amorțească de tot. Capul din stânga în dreapta, de ridicat nu pot să mă ridic, că mă doare. Problema la spate este de la gât în jos, vreo 20 cm.

Mă întreba și văru-miu dacă sunt sunpărat pe el. Că de ce sunt supărat pe el? Păi după ce mi-ai distrus nunta și spatele, ce ai vrea, să sar aici de bucurie? Mă gândesc că nu a fost cu intenție, dar, nah… „, povesteşte tânărul.

Citeste si Trupul neînsufleţit al unui bărbat, scăpat pe jos de angajaţii unei firme de pompe funebre. Scene şocante la morga Spitalului Judeţean Arad

Când a ajuns la spital, tânărul nu mai putea să-și miște picioarele. Asta după ce, aflat pe ringul de dans împreună cu nuntaşii, el a fost ridicat pe braţe de prieteni şi aruncat în aer. Prima dată, amicii l-au prins, însă a doua oară tânărul a căzut pe spate.

Deși nu ar fi trebut să-l miște, prietenii au făcut imprudența să îl așeze pe un scaun până la sosirea ambulanței.

Tatăl mirelui povesteşte ce s-a întâmplat după ce mirele a fost scăpat pe jos:

I-au scos papionul și l-au ridicat pe scaun. A trebuit udat cu apă, i-au descheiat cămașa, ventilat, că nu mai avea aer„, spune bărbatul.

Citeste si Scandal la examenul de admitere în Barou. Viitorii avocaţi, bruiaţi de drifturi şi muzică. Selly făcea repetiţii pentru un concert

Tânărul, care va rămâne în continuare sub supravegherea medicilor, nu exclude să-i dea în judecată pe cei care l-au băgat în spital și i-au stricat petrecerea.

Mirele accidentat poate face plângere penală împotriva nuntaşilor care l-au scăpat din braţe

În astfel de cazuri, în termen de 3 luni de la incident, se poate face o plângere penală pentru vătămare corporală din culpă sau se poate merge pe răspundere civilă delictuală, a declarat avocata Ioana Țenț pentru BihorJust.

În cazul în care victima dorește să îi dea în judecată, poate cere daune materiale alcătuite dintr-o sumă de bani pe care o dorește, iar instanța de judecată va decide care sunt daunele pe care trebuie să le primească”, a precizat avocata Ioana Țenț.