Veşti bune pentru şoferi: Decontarea RCA se poate face direct de la păgubit

Decontările RCA se pot face direct de către firma celui păgubit, dacă acesta a ales să-şi plătească o astfel de opţiune. Firmele de asigurări au decis să implementeze această măsură din cauza timpului lung de aşteptare pentru virarea banilor, informează România TV.

07 nov. 2017, 08:04
Veşti bune pentru şoferi: Decontarea RCA se poate face direct de la păgubit

Decontarea directă a RCA este una destul de bună pentru şoferi. În cazul unor evenimente rutiere, cel care este vinovat are o poliţă de asigurare la o firmă rău-platnică, atunci cel păgubit poate să aştepte chiar şi cu lunile cu maşina nereparată pentru a putea să îşi primească banii.

În acest context, cei de la RCA au spus că ar putea să facă decontări directe. Mai exact, în cazul în care suntem implicaţi într-un accident şi avem parte de un şofer vinovat cu o firmă rău-platnică, atunci putem să solicităm propriei noastre firme de asigurări să ne deconteze banii pentru reparaţii. Astfel, trebuie să plătim împreună cu poliţa RCA şi o poliţă în plus, opţională, anuală. Aceasta pleacă de la un pret de 170 lei şi poate ajunge până la 920 pentru auto-tractor.

Citeşte şi RCA se ieftineşte. Două companii au notificat deja ASF pentru schimbarea tarifelor