Veşti bune pentru turiştii români. Declaraţia pe propria răspundere nu mai este obligatorie la intrarea în Bulgaria

Publicat: Vineri, 31 Iulie 2020 14:35 // Actualizat: Vineri, 31 Iulie 2020 14:35 // Sursa: romaniatv.net

În urma ultimelor măsuri adoptate de guvernul bulgar, declaraţia pe propria răspundere prin care turiştii români declarau că au luat cunoștință și își asumă riscurile privind îmbolnăvirea cu COVID-19 și se obligau să respecte măsurile anti-epidemiologice aplicabile pe teritoriul acestei ţări, nu mai este obligatorie. 

Anunţul a fost făcut de MAE, conform ultimelor măsuri aprobate de autorităţile bulgare în ceea ce priveşte accesul turiştilor romîni care urmează să-şi petreacă vacanţa pe teritoriul acestei ţări. Astfel, potrivit ordinului ministrului sănătății bulgar, intrat în vigoare în 28 iulie, cetăţenii români nu mai sunt obligaţi să prezinte declaraţia pe propria răspundere prin care confirmau că sunt de acord să respecte măsurile împotriva răspândirii virusului COVID-19.


În acest context, MAE subliniază că, la acest moment, nu există condiții speciale sau alte măsuri obligatorii privind regimul de intrare și tranzit pe teritoriul Republicii Bulgaria pentru cetățenii care sosesc din România.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bulgaria covid declaraţie pandemie turişti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
10 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H