VEŞTI BUNE. Radu Mazăre şi soţia sa au fost în camera intimă de la Rahova

Radu Mazăre și soția sa, Roxana, au stat în camera intimă de la Penitenciarul Rahova, potrivit surselor Kanal D. Totul s-a petrecut la doar câteva zile după cununia civilă de pe 10 iulie.

26 iul. 2019, 11:52
VEŞTI BUNE. Radu Mazăre şi soţia sa au fost în camera intimă de la Rahova

Imediat după ceremonia de luna aceasta, proaspăta doamnă Mazăre declara că rămâne de văzut când va aproba conducerea penitenciarului cererea pentru cele 48 de ore la camera intimă, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi Deputatul USR Stelian Ion povesteşte cum a ajuns să-l apere pe Radu Mazăre. Un proces câştigat în ţară a fost pierdut la CEDO

Fostul edil, care a împlinit recent 51 de ani, a fost extrădat în România din Madagascar pe 20 mai. Radu Mazăre execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 9 ani închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa și Mamaia.

Roxana Mazăre, fostă Mihalache, a fost model, iar după ce a renunțat să mai defileze pe catwalk-uri, și-a deschis o casă de modă. În 2012, Roxana Mihalache a prezentat publicului o colecție de modă – Buenos Aires – pe care a realizat-o împreună cu sora sa, Florentina.

Tot Roxana a fost cea care s-a ocupat de ţinutele iubitului ei şi de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţei în anii trecuți. În perioada aceea se știa deja că aceasta este iubita lui Mazăre.

Când au început problemele juridice ale fostului primar al Constanței, Roxana a rămas alături de acesta. Mai mult, ea a plecat cu Mazăre și în Madagascar. Împreună cu acesta s-a ocupat de administrarea resortul construit de fostul primar al Constanței în Madagascar.