Veşti excelente pentru toată lumea la sfârşit de vară! Cum îţi merge în dragoste, afaceri şi cu banii

Veştile bune apar pe plan profesional, unde e foarte probabil să apară o şansa de nerefuzat de schimbare de job. Banii vin la tine uşor, ba de la prieteni, ba de la şefi, care sunt mai binevoitori ca oricând.

25 aug. 2017, 20:43
Veşti excelente pentru toată lumea la sfârşit de vară! Cum îţi merge în dragoste, afaceri şi cu banii

BERBEC

Intotdeauna ai fost ispitita sa iei decizii bruste, iar acum, din cauza lui Mercur care-ti tranziteaza semnul, acest impuls este asa de puternic, incat te surprinde si pe tine. Ai grija ce spui, cand si cui, ca nu cumva sa isti vreun conflict greu de stins! Te plangi din nimic si esti cu capsa pusa, dar irascibilitatea crescuta poate fi domolita simplu, cu… mai multa odihna. De tine depinde daca-ti epuizezi energia dintr-un foc sau o folosesti productiv. Si sa nu cumva sa cazi in capcana de a da crezare barfelor care-ti trec pe la urechi. Vor fi cateva! Ai sanse mari de castiguri materiale.

TAUR

Cu toate ca demult nu mai stai tocmai bine cu bugetul, ai in continuare un chef nebun de cumparaturi. Si simti nevoia sa te rasfeti, sub influenta Soarelui. Domoleste-ti exuberanta si nu lua sume mari cu imprumut, caci nu va fi usor sa le restitui! Nici n-ai nevoie sa-ti inoiesti garderoba, planeta Venus face toata treaba, invaluindu-te intr-un magnetism de invidiat. Te imbraci si arati de milioane! Neatentia si graba iti pot aduce risc de mici accidentari, dar creativitatea tine cu tine si te scoate din impas cu solutii bune, de viitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.