Veşti EXTRAORDINARE despre MICHAEL SCHUMACHER. Anunţul medicilor face înconjurul planetei

MICHAEL SCHUMACHER îşi revine. Doctorul american Gary Hartstein, apropiat al pilotului, a vorbit in premiera despre starea de sanatate a fostului pilot de F1, acesta dezvaluind care este starea exacta a germanului.

07 apr. 2014, 10:41
Veşti EXTRAORDINARE despre MICHAEL SCHUMACHER. Anunţul medicilor face înconjurul planetei

MICHAEL SCHUMACHER, după mai bine de trei luni de comă, a deschis in sfarsit ochii, insa acesta este doar un mic pas, pilotul nefiind pentru moment capabil sa se miste sau sa vorbeasca, spune Hartstein.

„Stiti cum se simte cu adevarat Michael? El nu poate comunica, dar interactioneaza cu oamenii din jurul sau, da semne clare ca intelege ce se intampla, chiar daca nu arata asta. Uneori ii poate urmari pe cei din camera cu privirea”, a spus doctorul.

Managerul fostului campion Formula 1 Michael Schumacher a anunţat că pilotul a dat în cursul zilei de vineri semne de recuperare a cunoştinţei, având momente în care este lucid. Familia şi fanii speră la o minune înainte de Paşte.

Sabine Kehm, reprezentantul fostului pilot, a postat un mesaj aşteptat cu nerăbdare de fani, recunoscând că pilotul a început să dea semene de recuperare a cunoştinţei, potrivit Bild.

Citeşte şi Agentul lui Schumacher: Rănile sunt atât de grave, încât în orice moment pot apărea complicaţii

Michael continuă să facă progrese pe drumul său. El arată momente de conștiință și de trezire. Are de dus o luptă lungă și dificilă, dar împreună cu echipa spitalului din Grenoble rămânem încrezători. Suntem foarte recunoscători pentru simpatia de durată arătată de fani. În același timp, vom cere din nou înţelegere din partea fanilor şi nu vreau să intru în detalii pentru a proteja intimitatea lui Michael și a familiei sale. Trebuie să lăsăm echipa de medici să lucreze în pace„, a declarat ea.

Michael Schumacher se afla in coma, la spitalul din Grenoble, de aproape 100 de zile, dar Sabine Kehm, managerul fostului pilot de Formula 1, anunta ca starea acestuia se imbunatateste.

Citeşte şi Soţia lui Michael Schumacher se pregăteşte să îl ia acasă. Anunţul teribil făcut astăzi

Kehm a negat informaţiile potrivit cărora Michael Schumacher s-ar afla într-o stare vegetativă persistentă, dar şi pe cele care spun că soţia fostului pilot îi amenajează un salon special de recuperare în vila familiei. Michael Schumacher se afla în coma din 29 decembrie, când a suferit un accident la schi.