Soţia lui Michael Schumacher se pregăteşte să îl ia acasă. Anunţul teribil făcut astăzi

La cateva zile de la anuntul medicilor din Grenoble, cum ca Michael Schumacher ar putea fi transportat acasa, sotia sa, Corinna, ar fi cheltuit deja 10 milioane de lire sterline pentru amenajarea unei camera speciale la resedinta lor din Elvetia.

29 mart. 2014, 16:34
Soţia lui Michael Schumacher se pregăteşte să îl ia acasă. Anunţul teribil făcut astăzi

La trei luni de la accidentul de schi dintr-o statiune montana din Alpii francezi, starea de sanatate a legendei Formula 1, Michael Schumacher, ramane in continuare una precara, scrie mirror.co.uk.

In ciuda vestilor proaste cu privire la sansele de recuperare ale pilotului de Formula 1, sotia sa refuza sa accepte un deznodamant tragic si face absolut orice este posibil pentru a il tine in viata pe Schumacher. In consecinta, aceasta ar fi cheltuit aproximativ 10 milioane de lire pe echipamentul medical de specialitate necesar pentru ingrijirea la domiciliu.

Doctorii i-au spus Corinnei foarte clar. Singura recuperare ar putea fi una partiala, si, cel mai probabil, va ramane intr-o stare vegetativa permanenta pentru restul vietii”, a declarat un apropiat al familiei pentru The Sun, citat de Pro TV.

Medicul Gary Hartstein, al cărui profesionalism este recunoscut în lumea Formulei 1, a scris într-o postare pe blog că „Pe măsură ce timpul trece, devine tot mai puţin probabil starea lui Michael Schumacher să se schimbe semnificativ, iar acesta să-şi mai revină vreodată„.

Citeşte şi Michael Schumacher, explicaţie ŞOCANTĂ pentru starea sa: A fost dus la spitalul greşit

Medicul Hartstein a mai sugerat că Michael Schumacher ar putea fi mutat acasă, în cazul în care medicii vor fi capabili să realizeze o unitate de terapie intensivă specială, presiunea asupra spitalului din Grenoble şi asupra personalului medical de acolo fiind una foarte mare.

Medicul, care spune că şi-a petrecut ani de zile printre mii de fani ai lui Schumacher, adunaţi pe circuite să îl aclame pe campionul german, li s-a adresat direct fanilor, pe care încearcă să îi pregătească sufleteşte pentru ce e mai rău. „Sunt îngrijorat mai ales pentru ceea ce se va întâmpla atunci când vom primi o veste rea. Trebuie însă să procesăm ceea ce se întâmplă, să începem să ne detaşăm„, a mai scris acesta.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, jignit din nou de Lewis Hamilton. Fanii germanului sunt FURIOŞI

El avertizează şi cu posibilele funcţii degenerative ale organismului pilotului, afirmând că probabil muşchiul său diafragma a început să se atrofieze, fostul pilot respirând cu ajutorul aparatelor.

În ceea ce priveşte posibila durată de viaţă, Hartstein a scris: „Pacienţii care sunt într-o stare vegetativă permanentă au durata de viaţă măsurată de la câteva luni la câţiva ani. Acest lucru depinde de funcţiile de bază (extraordinare în cazul lui Michael, desigur), calitatea de îngrijirii medicale, dar şi de factori obiectivi. Ei mor, de obicei, în urma unor infecţii respiratorii sau urinare„.

Citeşte şi Anunţ DRAMATIC referitor la situaţia lui Schumacher: „Să fiţi pregătiţi de veşti foarte proaste”