Veşti despre Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia. „Trebuie să fie puternic şi să…”

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, a ajuns la capătul puterilor. Tânărul a vorbit cu tatăl său în urmă cu câteva zile şi i-a spus că este pe punctul de a ceda în celula situate pe "Culoarul morţii".

14 ian. 2017, 10:22
Veşti despre Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia. „Trebuie să fie puternic şi să…”

Ionuţ a fost arestat în urmă cu trei ani după ce a fost prins cu droguri şi condamnat la moarte, iar de atunci aşteaptă o veste bună în privinţa comutării pedepsei, însă n-a primit vreun răspuns, scrie canca.ro. Avocatul Artin Sarchizian, preşedintele Societăţii Române pentru Drepturile Omului, a declarat că Ionuţ a ajuns la capătul puterilor.

Citeşte şi Momente grele pentru IONUT GOLOGAN, românul condamnat la moarte în Malaezia! Vestea pe care a primit-o de REVELION

„A vorbit cu tatăl lui şi i-a spus că nu este bine şi că spera să aibă o veste bună de sărbători în privinţa pedepsei. Tatăl lui Ionuţ mi-a spus că este extrem de îngrijorat pentru fiul său, după discuţia avută, referindu-se la starea în care se află fiul lui”, a declarat Sarchizian.

Potrivit acestuia, mai există încă speranţe pentru Ionuţ. „Nu este totul pierdut, pedeapsa cu moartea a fost suspendată în Malaezia şi se discută în legătură cu abolirea acesteia. Lui Ionuţ nu-i este deloc uşor în închisoare, însă trebuie să fie puternic şi să nu-şi piardă speranţa”, a mai spus preşedintele Societăţii Române pentru Drepturile Omului. Sarchizian a mai declarat că şi bunica lui Gologan este la pământ.

Citeşte şi Încă un român a fost CONDAMNAT LA MOARTE ÎN MALAEZIA

„Suferă enorm, ea l-a crescut. În scrisorile pe care i le trimite, Ionuţ îi spune să-l aştepte, însă, pe măsură ce trece timpul, bătrâna rezistă din ce în ce mai greu”. În urmă cu doi ani, Ionuţ Gologan a fost arestat pe un aeroport din Malaezia după ce asupra lui s-au găsit droguri. Cazul său a ajuns să fie mediatizat la nivel naţional, şi multe persoane importante din România, printre care şi Gigi Becali, au vrut să îl ajute pe tânăr. Şi MAE s-a implicat în acest caz.