Veşti proaste despre românul condamnat la moarte în Malaezia. Mama lui e DISPERATĂ. Nu se poate opri din plâns

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia după ce a fost prins cu droguri, aşteaptă în continuare, în detenţie, să vadă care îi va fi soarta. Mama lui se află în România şi plânge fără încetare de dorul şi de mila băiatului ei.

RomaniaTV.net
29 ian. 2017, 06:45

Mama lui Ionuţ Gologan spune că tatăl băiatului, de care ea s-a despărţit de mai mult timp, nu i-a dat acestuia toţi banii pe care i-a primit de la Gigi Becali. Ionuţ a aflat şi el acest lucru şi este „la pământ”, spune mama lui.

Ştefania Gologan a declarat pentru cancan.ro că Ionuţ are gânduri negre după gratii. „Este cu moralul la pământ, este dezamăgit, nu-l mai ajută nimeni. Am vorbit cu el la telefon, asta mi-a spus. Singura persoană care îl vizitează este consulul României”, afirmă mama românului condamnat la moarte.

Citeşte şi INCREDIBIL. Ce a apărut pe contul de Facebook al românului condamnat la MOARTE în Malaezia

„Ionuţ nu a primit decât o parte din banii de la Gigi Becali, Ionuţ ştie asta, am vorbit cu el despre asta. Asta a făcut tatăl lui. De mine au spus unii că n-am avut grijă de fiul meu, dar am conştiinţa împăcată, am făcut şi fac tot ceea ce este omeneşte posibil”, spune femeia, care de fiecare dată când vorbeşte la telefon cu fiul ei nu se poate opri din plâns.

„Este greu, i-am spus să fie tare, dar mi-a spus că nu îmi pot imagina cum este să fi închis aşa de departe de casă. Eu sunt alături de el, fac tot ce pot, sper ca până la urmă să scape de pedeapsa cu moartea. Îl iubesc, este copilul meu şi aş face orice pentru el. Nu mă mai opresc din plâns după ce am vorbit cu el”, a mai spus femeia.

În urmă cu doi ani, Ionuţ Gologan a fost arestat pe un aeroport din Malaezia după ce asupra lui s-au găsit droguri. Cazul său a ajuns să fie mediatizat la nivel naţional, şi multe persoane importante din România, printre care şi Gigi Becali, au vrut să îl ajute pe tânăr. Şi MAE s-a implicat în acest caz. Primul care a sărit în ajutor a fost Becali. Latifundiarul din Pipera l-a primit acasa pe tatăl tânarului, căruia i-a oferit 3.000 de euro, meniţi să îl ajute pe Ionuţ, iar exemplul milionarului a fost urmat de alţi oameni.