Veşti proaste pentru aceste zodii! Vor trece prin momente dificile în acest an

Desi a trecut deja peste o jumatate din acest an, pentru unele zodii nu au trecut si cele mai dificile momente. Unii nativi ar trebui sa inceapa sa se pregateasca bine pentru una dintre lunile care urmeaza.

RomaniaTV.net
15 iul. 2018, 05:51
Veşti proaste pentru aceste zodii! Vor trece prin momente dificile în acest an

Gemeni

Pentru gemeni, cea mai dificila luna a acestui an va fi august, cand acesti nativi vor avea probleme in relatia cu persoana iubita, dar si in relatiile cu partenerii din plan profesional. Ca sa se pregateasca pentru aceasta luna, gemenii trebuie sa fie foarte bine lamuriti in legatura cu ce vor de la relatiile pe care le au.

Leu

Si pentru lei, luna august va fi cea mai neplacuta, desi este si luna in care isi serbeaza ziua de nastere. Exista pericolul ca petrecerea lor sa fie una de neuitat, dar nu in sensul bun, deoarece ar putea aparea conflicte foarte urate intre invitati. Acesti nativi ar trebui sa organizeze evenimentul cu foarte multa atentie.

Taur

Pentru tauri, luna septembrie ar putea aduce schimbari majore, adica exact ceea ce detesta cel mai mult acesti nativi. Ca sa le fie bine, nativii in zodia taur vor trebui sa isi pastreze calmul si sa se lase „dusi de val”.

Sagetator

In luna noiembrie, sagetatorii vor fi nevoiti sa isi corecteze greselile. Nativii s-ar putea simti usor umiliti, dar dupa ce vor trece de acest „dus rece”, vor avea un viitor mult mai fericit.