Dana Deac, detalii cutremurătoare despre lupta cu cancerul: „Voi sta izolată 10 zile”

Dana Deac este nevoită să lupte din nou împotriva cancerului. După prima operație suferită în 2008, ea a trecut prin mai multe recidive.

12 sept. 2017, 09:26
Dana Deac, detalii cutremurătoare despre lupta cu cancerul: „Voi sta izolată 10 zile”

Prezentatoarea TV a fost prezentă la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a vorbit despre experiența ei dureroasă. Ea a mărturisit în premieră că după primul tratament pentru cancerul la sân a mai avut trei recidive despre care nu a vorbit public.

Citeşte şi Simptome de cancer pe care bărbaţii le ignoră

„Acum câţiva ani a fost un cancer la sân, care a recidivat incă de trei ori, asta nu am mai spus-o. Am mai făcut încă trei operaţii de atunci. Eu, după prima operaţie, am respectat protocolul, am făcut iradieri, am făcut atâtea câte trebuie făcute. Am făcut, evident, şi chimioterapie. Nimeni nu mi-a spus că după acele iradieri e posibil să fac din nou cancer. Iată că după atâţia ani am făcut a cincea oară cancer. De data asta medicii au fost foarte senini şi mi-au spus: «Ştiţi de ce aţi făcut din nou cancer? Pentru că aţi făcut iradieri». M-am operat, dar de data asta o altă ironie: nu poţi scăpa de acest cancer decât dacă faci iradieri”, a declarat Dana Deac.

Ea a anunțat că pregătește un vlog în care va vorbi despre exeperiențele ei pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu aceeași boală.

Acum, Dana Deac se pregătește pentru o nouă operație ce va avea loc tot la Viena și spune că va trebui să stea izolată timp de 10 zile. „Am emoții, normal, chiar dacă s-a mai întâmplat de 4 ori. Este a cincea oară”, a spus prezentatoarea TV.

Întrebată ce ar schimba în modul ei de viață dacă ar putea să o ia de la capăt, Dana a spus că s-ar iubi mai mult și nu ar lăsa emoțiile negative să o copleșească.