Veşti proaste pentru fanii lui Dinamo. Ce a postat CNI în legătură cu construcţia noului stadion

Suporterii lui Dinamo vor mai avea de aşteptat până a-şi vedea împlinit visul de a avea un nou stadion în Ştefan cel Mare.

19 aug. 2019, 13:12
Veşti proaste pentru fanii lui Dinamo. Ce a postat CNI în legătură cu construcţia noului stadion

Compania Naţională de Investiţii a precizat, prin intermediul unei postări pe contul de Facebook, că lucrările la Stadionul Dinamo nu pot începe din cauza problemelor juridice nesoluţionate nici până în acest moment, scrie digisport.ro.

Citeşte şi Dinamo, prima reacţie oficială după ce autocarul a fost atacat de huligani. „Probabil ne linşau”

CNI a renunţat şi la varianta de rezervă, de a construi noua arenă pe locul Velodromului.

Ce a scris CNI referitor la Stadionul Dinamo

„Cu privire la obiectivul de investiții „Stadion nou pentru CS Dinamo Bucureşti”, menționăm că pe amplasamentul actualului stadion există probleme de natură juridică care la acest moment fac imposibilă predarea obiectivului de investiții către CNI SA în vederea realizării acestuia.

De asemenea, precizăm faptul că varianta construirii noului stadion pe actuala locație a velodromului a fost studiată, însă au rezultat o serie de impedimente de natură tehnică în ceea ce privește accesul precum și evacuarea persoanelor în/din stadion dar și probleme legate de distanța față de limita de proprietate a vecinătăților. Totodată, au fost semnalate la CNI sesizări atât ale unor asociații sportive cât și ale locuitorilor din zona limitrofă vis a vis de construirea noului stadion pe amplasamentul velodromului.

CNI, alături de toți factorii implicați în derularea lucrărilor pentru acest proiect va depune toate eforturile astfel încât această investiție să se materializeze, însă acest lucru va fi posibil numai după clarificarea de către CS Dinamo a aspectelor de natură tehnică și juridică”, a fost postarea celor de la CNI pe Facebook.

Dinamo este singurul stadion, din cele patru din Bucureşti care trebuiau modernizate înainte de Euro 2020, unde lucrările nu au început.

Stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf vor fi refăcute în totalitate şi vor fi folosite ca baze de antrenament pentru echipele care vor juca la Bucureşti, pe Arena Naţională, meciurile de la Euro 2020.