Dinamo, prima reacţie oficială după ce autocarul a fost atacat de huligani. „Probabil ne linşau”

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a dat primele declarații după incidentele petrecute după Chindia - Dinamo 3-2, când fanii „câinilor” au atacat autocarul pe DN1.

17 aug. 2019, 13:36
Dinamo, prima reacţie oficială după ce autocarul a fost atacat de huligani. „Probabil ne linşau”

„Nu credeam niciodată că putem trăi așa ceva într-o țară europeană. Ne-a fost încercuit autocarul, nu am avut pe unde să plecăm.

Șoferul a întors la Balotești și a oprit în fața Poliției, a claxonat, dar nu era nimeni. Atunci ne-am dat seama că e grav. Am ajuns la Săfica și am sunat la 112 și a venit cineva. Bine că suporterii nu au intrat în autocar. Probabil ne-ar fi linșat. Fac un apel către autorități. Probabil ca dacă va mai exista un alt episod, atunci se va întâmpla ceva rău.

Citeşte şi Ultraşii dinamovişti au atacat autocarul echipei cu pietre, iar jucătorii s-au refugiat la Săftica

O parte dintre suporterii care au atacat vestiarul au fost la mine în birou acum ceva timp. Am vorbit cu ei, mi-au spus că au familii și că nu sunt huligani. Dar aseară nu i-am recunoscut”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Vineri seară, după înfrângerea lui Dinamo în faţa Chindiei Târgovişte, scor 2-3, ultrași cu cagule au spart geamurile autocarului grupării din Ştefan cel Mare. Jucătorii și staff-ul au scăpat și s-au refugiat la Săftica. Nicio persoană nu a fost rănită, jucătorii fiind mai mult speriați.